ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Везни, бъдете рационални, Водолеи, денят ще е перфектен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 27.04.2021Коментари (0)4053
©
Дневен хороскоп за 27. 04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със задачите си за деня. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи. Вечерта останете със семейството си или заведете любимите си хора на ресторант. Новите ви романтични запознанства са неподходящи. Сексуалните контакти с новите ви партньори ще ви разочароват.

ТЕЛЕЦ

Денят обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни разговори. Ако избухнете без причина ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не правете ненужни разходи. Планирайте рационално работата си и разпределете сили си така, че да избегнете неприятностите. Вечерта, като компенсация за личните ви проблеми, ще ви изненадат с романтична среща. Семейните жени, влюбени в своята половинка, а и несемейните, които имат стабилна интимна връзка, ще изживеят поредните незабравими сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която ще получите. Не допускайте грешки на работното си място. Не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка. Вечерта ще сте уморени, но доволни от себе си, заради избегнатия провал. Заслужава си да споделите времето си с любимите хора. Ако имате до себе си интимна половинка, която изцяло споделя чувствата ви, сексът ще ви достави удоволствие. 

РАК

Всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си за излизане от финансовата криза и начините за финансова стабилизация. Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни романтични мигове. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ЛЪВ

Новини може да се отразят  на душевното ви състояние, защото сте състрадателни. Не ви засягат пряко, но се отнасят за ваш колега, на когото държите. Подкрепете го с присъствието си. Бъдете внимателни при делови срещи. Отчетете всички детайли в разговорите, за да се справите с изискванията, преди да започнете работа. Бъдете отговорни и към отношенията в семейството, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. Сексът отново ще ви зареди със сили и ще ви разтовари от напрежението, затова не го пропускайте. 

ДЕВА

Трудности ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си, които пренебрегвахте като досадно задължение, което може да почака. Творите ги със своята прибързаност и необмисляне на детайлите и на работното място и у дома. Срещите ви днес са много. Не се съгласявайте да участвате в инвестиционни проекти. Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно се решавате на крачката към сериозно обвързване, ако сте несемейни. Сексът с новите ви интимни партньори е непознато изживяване за вас, но ви прави щастливи.

ВЕЗНИ

Бъдете рационални на работното място. Денят ви обещава да приключите със задълженията си успешно въпреки трудностите. Ако пътувате, бъдете внимателни. Ако разберете по всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните жени са спокойни, заради споделените си чувства. Вечерта ви очакват романтични срещи и приятни сексуални удоволствия. Имате необходимост точно от такова разтоварване. 

СКОРПИОН

Не се ядосвайте на несполуките си. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Примирете се с обстоятелствата и скоро ще се радвате на успехите си. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си и да помогнете на тях. Следобед си останете у дома или си организирайте среща с приятели. Вечерта сте уморени, ядосани и естествено без настроение. Ще разочаровате интимния си партньор с нежеланието ви за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта, интересни новини, които отдавна очаквате ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. Стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете идеите на вашите колеги. Вечерта си останете у дома. Имате потребност да сте насаме със себе си, дори и в компанията на любимите си хора. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако нямате желание за тях. 

КОЗИРОГ

Анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали, е безпричинна. Вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете е реално и дали ще ви донесе полза. Не пропускайте да обграждате с внимание партньора си, защото рискувате да го отдалечите от себе си. Вечерта, колкото и сте уморени и изнервени, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. Ще ви възвърнат силите и спокойния сън.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви успешен ден, включително и в делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Не пропускайте да изненадате партньора си с подарък, за да ви извини за закъснението. Ако имате желание за секс, не го пропускайте. Ще запомните тази вечер с незабравими изживявания.

РИБИ

Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне веднага към леглото.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (900) 16%
Спас Гърневски (806) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1479) 26%
Иван Тотев (1513) 26%
Здравко Димитров (492) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: