ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Тенденциите в спортните залози, казината и eSports индустрията през 2021
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:00 / 14.02.2021Коментари (0)2000
©
Изминалата година може да се смята като рекордна за онлайн индустрията на спортните залози и казино забавленията. Въпреки някои спортни паузи, почитателите не спряха да обръщат внимание на предлаганите алтернативи и освен това намериха начин да задържат тръпката от спортните емоции. По всичко личи, че към настоящия момент ще видим достатъчно добри предложения, а някои от основните трендове за развитие, поставени в плановете на всеки оператор, ще бъдат разгледаме в следващите редове:

След като казината затвориха за неопределен срок от време, повечето оператори не само промениха някои правила, но и започнаха да инвестират всичкото си внимание в онлайн платформите си. Мобилните устройства се оказаха предпочитан избор за почитателите на риска и през 2019 г. стана ясно, че около 50% от клиентите избират точно тази възможност. През 2021 г. се очаква още по-сериозно повишаване, особено след като чакаме и появяват на 5G мрежата. Точно тогава ще очакваме и новите функционалности, които този стандарт ще предложи.

Ако в края на 2020 г. думата криптовалути се превърна в особено впечатляващ синоним, то нека обърнем внимание и на още една - скорост на заплащане. Редица бизнес индустрии не само приемат този начин за разплащането на стоки и услуги, но и го предпочитат, заради скоростта на разплащане. След като това е водещ фактор в букмейкърските платформи, очакваме все повече оператори да го поставят като още една опция. Предварително заявяваме, че няма да станем по-богати, ако използваме именно тях. При всички положения ще имаме още едно ниво на сигурност и това е повече от достатъчно, за да използваме и тази опция, когато започне да се предлага.

След като някои ограничения продължават да бъдат в сила, спокойно можем да отчетем и следващия важен факт - конкуренцията между операторите става сериозна и всеки се стреми да дава по-добри условия. Можем да открием редица бонуси, които са налични след palms bet регистрация за спортни залози, освен бонуси и разнообразни пазари, там можем да открием и редица други положителни предложения като възможността да играем и безплатни игри. Добрите практики ще продължат да бъдат в полза на играчите и през тази година, експертите са категорични в това.

Без значение дали сме почитатели на електронните спортове или не, те продължават да бъдат интересен тренд, който повишава своето влияние. Можем да открием, че именно те се наложиха сред основните спортни дисциплини. Подготвени са сериозни турнири, при това по цял свят и дори и да има някакви проблеми, повечето организатори са готови да ги проведат онлайн. Никой не може да каже какъв точно спортен дял получават електронните спортове, но със сигурност можем да бъдем категорични, че с аудитория от милиони, мнозина избират да правят спортни прогнози точно на тази платформа. С оглед на това не трябва да забравяме и още една подробност, макар и популярните спортове да остават хегемон, именно електронните продължиха да се налагат.

Макар и експертите да са категорични, че букмейкърите в интернет пространството ще отбележат своя следващ възход, нека не забравяме, че най-важно е да избираме онези брандове, които разполагат с лиценз и същият е изложен на много точно място, предлагайки проверка по всяко време. Макар и спортът да отчети някои проблемни месеци, той беше балансиран именно от електронните спортове и виртуалните такива. Онлайн казината продължиха своята активна работа и най-вероятно също ще се радват на успехи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (899) 16%
Спас Гърневски (806) 14%
Д-р Иван Чомаков (550) 10%
Славчо Атанасов (1478) 26%
Иван Тотев (1512) 26%
Здравко Димитров (491) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: