ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Телците да не спорят днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 25.01.2023Коментари (0)1506
©
Дневен хороскоп за 25.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не допускайте грешки и проблеми в отношенията си заради емоцията и ината си. Приемайте критиката. По-добре в този ден направете крачката към примирие, ако сте се изпокарали. Вашият стремеж към печалба ще ви донесе добри резултати. Работете упорито и гонете целите си без да се разколебавате. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последите дни. 

ТЕЛЕЦ

Вместо да си печелите врагове заради преумората, която ви притеснява, премълчавайте и не спорете заядливо с вашите приятели и близки. Запознанствата са полезни. Възможни са сериозни финансови загуби, които са свързани с желанието ви да пилеете без причина парите си. Не са изключени и разговори за неподходящи инвестиции. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от интимни мигове и секс. 

БЛИЗНАЦИ

Странично влияние може да съсипе отношенията ви в семейството. Интригите на ваши съседи не са останали незабелязани от брачната ви половинка. В материално отношение ви очакват успехи. Възможни са непредвидени разходи, свързани със семейството ви, но за съжаление създаващи предпоставка за финансови загуби. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК

Емоцията ви е породена от опита ви да се защитите срещу нападките на вашите колеги, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте проблеми, а се заемете със задачите си. Не отказвайте допълнителна работа, която да ви носи добри приходи, ако сте сигурни, че ще се справите до обед. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат парите от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнали съгласие, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Предстоят ви изненадващи, благоприятни и радващи ви промени. Не се колебайте да ги приемете, защото ви носят  успех и в личния живот и на работното място и стабилизират позициите, които сте си извоювали. Бъдете отговорни към думите и действията си. Справяте се отлично с нови служебни задачи и впечатлявате с успехите си. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад. 

ДЕВА

Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си, заредете се с добро настроение. Не се повлиявайте от мнението на непознати хора. Очакват ви финансови успехи, ако избегнете негативното влияние на ваши злонамерени колеги и не се съгласявате да се включите в предложена от тях дейност. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Приемете предложението на ваш колега да се заемете с допълнителна работа. Ще ви донесе добра печалба. Не влизайте в спор, който ще доведе единствено до конфликти. Използвайте възможността за запознанства. Не е желателно да пътувате. Ще си развалите настроението заради неуспех, който не сте предвидили. Личните ви отношения изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си партньор. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Заредени сте с желание да работите активно. Ако искате да избягате от семейните си задължения след края на работния ден, проблемите ви са гарантирани. Не пътувайте. Вашата мнителност и притеснение, че не сте оценени отново ще се превърнат в причина за професионални проблеми в днешния ден. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла. 

СТРЕЛЕЦ

Предпазете се от загуби, които ще се наложи да покривате с финансовите постъпления през следващите дни. Не допускайте разправии в семейството заради пари и не ги прахосвайте без причина! На работното място блеснете със знания и възможности, като не се занимавате с губещи времето ви разговори. Очаквайте приходи, ако сте търговци. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Запознанствата ви разтоварват, но се постарайте да не проявите щедрост като плащате сметките в заведенията. Бъдете отговорни към парите си. Трудностите са предизвикани от ваши действия. Обмислете само тези начинания, които са печеливши за вас. Отложете всички задачи, ако не ви носят бъдещи приходи. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна. 

ВОДОЛЕЙ

Очакват ви непланирани служебни промени. Ще се разочаровате от отношенията на ваши близки, които не знаят какво точно искат, но все вие сте виновните за провалите им. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове, а и няма как да ги разрешите днес. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и на неотложни делови срещи. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Справете се със служебните си задачи до обед. Деловите срещи са затруднени, но след обед можете да ги осъществите успешно. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: