ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Светлите тонове създават простор в помещението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 14.03.2016Коментари (0)2943
Светли или тъмни тонове да изберем за интериора? Въпрос на индивидуални предпочитания или умела игра с пространството? Цветовете създават оптическа илюзия и е в наша полза да ги използваме целенасочено.

В обзавеждането е важно да подхождаме разумно. Мебелите трябва да са удобни, функционални и избрани по предназначение. Необходимо е оптимизиране на пространството, за да създадем благоприятна среда, в която да се чувстваме комфортно.

Светлите и просторни помещения са приветливи, носят положителен енергиен заряд и усещане за свобода, докато малките и тъмни стаи действат потискащо. В зависимост от размера на жилището или работното помещение и съответните особености на всяка стая, можем да подберем такива цветове, които допълнително да претворят пространството и да го облагородят. Мебелите са съществен фактор в изграждането на интериора и цветовите варианти, които избираме, създават атмосфера и провокират различни усещания.

Ако сте свободолюбива и енергична личност, домът ви трябва да отговаря на вашия темперамент. Стаите не трябва да се претрупват с мебели и предмети. Пространството трябва да е свободно и просторно и енергията да циркулира безпрепятствено. Мебелите в светли цветове вдъхват свежест и светлина, "отварят" помещението и оптически го разширяват. Създават усещане за лекота, ефирност и действат успокояващо на психиката. В хола например диван в светъл тон ще придаде хармонична завършеност на интериора. Диван тройка CARLA от мебели за дома Carmen е с приятен цвят шампанско, който в комбинация със съвършената мекота на естествената кожа доставя несравнима наслада за сетивата. Тази мебел, притежаваща два разтегателни релакс механизма и статична средна част, напълно би удовлетворила нуждата ви от пълноценна релаксация и комфорт, претворявайки цялостното обзавеждане в дома или офиса ви. Само с едно движение вие имате възможността да смените позицията на тялото си - облегалката пада назад, а предната част се издига нагоре, разполагайки се удобно в легнало положение, готови да се пренесете спокойно в съня си. Освен с практичност и функционалност, моделът се отличава с елегантна и стилна визия, като същевременно светлият нюанс внася умерена доза лукс и изтънченост.

Спалнята, като място отредено за спокойствие и пълноценна почивка, се нуждае от хармония и приятна атмосфера. Мебелите и тук трябва да бъдат разумно подбрани. Спалня DONA от колекцията луксозни кожени спални на Carmen притежава удобна ракла, която се отваря благодарение на два амортисьора, които повдигат подматрачната рамка и матрака. Цветовите варианти на модела - крем перла, бежова перла, шампанско и бяла перла в комбинация с овалните, изчистени и елегантни форми създават непринудено и естествено съчетание между класически и модерен дизайн. Съвършената визия се поддържа лесно и бързо, тъй като в изработката е използвана висококачествена естествена кожа. Функционалността на раклата, практичността и надеждността на материалите и чувството за комфорт, което осигурява тази мебел, провокират постоянен прилив на позитивни емоции и дълготрайна удовлетвореност от експлоатацията й. Нежните нюанси успокояват и спомагат за постигането на среда, подходяща за ползотворна релаксация.

Не трябва да подценявате и атмосферата в офиса. Там също са необходими повече светлина и усещане за простор, за да се чувствате удобно и да бъдете пълноценни в работата си. Светлите цветове на офис мебелите действат ободряващо, енергизиращо и стимулиращо. Придават усещане за стил в помещението и същевременно спомагат за концентрацията, не затормозяват излишно очите, не разсейват и не дразнят погледа. Столът, на който стоите, е важно да разполага с ергономични форми и функции за допълнителна настройка според индивидуалните нужди. Президентски стол Carmen 6013 Н, освен всичко това, ви дава възможност да се насладите и на ползите от наличието на люлеещ механизъм. Всеки момент, в който почувствате нужда, може да се отпуснете в стола и да се пренесете от работната среда в детските спомени. Полюшващите движения ще ви подействат ободряващо и презареждащо. Фината изработка на модела и вниманието към всеки детайл в дизайна не остават незабелязани. Мебел от този ранг ще придаде нужната изисканост и класа във вашия офис.

Мебели за дома и офиса Carmen ви предоставят разнообразие от продукти с високо качество - мека мебел, кожени дивани с релакс механизми, холови гарнитури, масажни, офис и бар столове, спални, мебели за обзавеждане на трапезария, закачалки и метални шкафове.

За да се убедите сами в продуктовите характеристики може да посетите сайта www.carmen.bg или шоурумите в София, Пловдив и Варна.

Адресът в Пловдив е:
Тракия - Индустриална Зона
ул. "Нестор Абаджиев" № 13
тел: 032 270 000; 032 270 023
GSM: 0879 930 267
e-mail: plovdiv@bittel-bg.com
www.bittel.bg 
Работно време:
Понеделник - Петък: от 10:00 до 19:00 часа
Събота: от 10:00 до 14:00 часа
Неделя: почивен ден

рекламна публикация








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1540) 16%
Спас Гърневски (1339) 14%
Д-р Иван Чомаков (912) 10%
Славчо Атанасов (2470) 26%
Иван Тотев (2440) 26%
Здравко Димитров (829) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: