ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Съдбоносна промяна за една зодия днес!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 15.07.2020Коментари (0)10299
©
Дневен хороскоп за 15.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал, а и не е време за драстични промени в живота ви. Бъдете отговорни към задълженията си. Вечерта прекарайте сред семейството си в тихи и приятни разговори. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви, мили неомъжени жени. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете добре задачите си, преди да пристъпите към работа. Преценете имате ли желание и възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са успешни. Разговорите с деловите ви партньори са полезни за бъдещите ви професионални планове и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете обстановката и си създайте приятни емоции. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

Упоритостта е вашият най-добър помощник, но на моменти ви изоставя, заради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на ежедневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате завидна енергия и сте активни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте веднага да я реализирате. Не уговаряйте романтични срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подходящия партньор и да си гарантирате щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. 

РАК

Предстои ви запознанство, което ще промени из основи живота ви. Ще се наложи да взимате важни решения свързани с личния и професионалния си път, за да не съжалявате както за пропуснатите ползи, така и за допуснати грешки, които ви нараняват. Овладейте емоцията. Разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Контролирайте емоцията си. Компромисите в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла. 

ЛЪВ

Неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено идеите си, преди да се заемете с осъществяването на вашите нови, изискващи подкрепа планове. Обземат ви чувства, за които до скоро не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не трябва да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения. 

ДЕВА

Деловите срещи може да ви донесат успех, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги. Колкото и да ви се иска, няма как бъдете водещи в този ден. Въпреки опасността от неуспешните разговори сте длъжни да се справите с неотложните си задачи и да помогнете на колегите си за деловите им задължения. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си. 

ВЕЗНИ

Общуването ви се отдава с лекота. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите, заради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на партньора си, та дори и ако залитането е невинен флирт на кафе. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви. 

СКОРПИОН

Заемете се с новите си задачи, без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите без да се усетите. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новия си интимен партньор. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

СТРЕЛЕЦ

Добре е за безработните, без значение от колко време са в принудителна почивка, да си потърсят работа и в никакъв случай да не отказват полученото предложение. В противен случай да се сърдят на себе си за възникналите проблеми. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Възможен е успех, ако се занимавате с търговия, както и с производствена дейност. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия си. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори. 

КОЗИРОГ

Имате възможност за успешна изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, въпреки че са във ваша полза, няма да ви харесат. Не спорете защото решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, ако сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат успешни  разговори за увеличаването й. Щастливи сте от новината, че сте обичани без да подозирате, но обичан от вас човек. Вечерта сте най-щастливите хора на този свят, защото е споделил чувствата си и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки. Ще се ядосате, че не успявате да изявите способностите си. Въпреки това, ако сте предпазливи и предвидливи, успехът ще ви следва по петите. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно щастие и хармония. Няма да ви липсва романтична среща, последвана от желани и незабравими сексуални удоволствия. 

РИБИ

Бъдете предпазливи с познанствата, срещите и разговорите - делови и лични, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни, нито като приятелски, нито като очертаваща се възможност за  бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате. Предпазвайте се и не говорете много, за да избегнете разочарованията. Вечерта организирайте семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (871) 16%
Спас Гърневски (776) 14%
Д-р Иван Чомаков (528) 10%
Славчо Атанасов (1424) 26%
Иван Тотев (1447) 26%
Здравко Димитров (479) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: