ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Страхотен ден за представителите на няколко зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 19.03.2020Коментари (0)2502
©
Дневен хороскоп за 19.03.2020г., четвъртък

Овен

Чувствате се в страхотна форма за делата, които ви предстоят. В напрегнати моменти проявявате завидно самообладание. Възможно е да ви поискат услуга, но най-вероятно ще се наложи да откажете. Имате много основателна причина за това и е добре я обясните, за да ви разберат.

Телец

Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с вас. И няма да сгрешите, заедно ще постигнете бърз напредък. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции, в противен случай може да се провалите и да съжалявате. 

Близнаци

Уверени и енергични сте днес и с желание се впускате в предизвикателствата, които ви се предлагат. Деловите ви ангажименти се развиват много успешно и имате шанса да си осигурите добро предимство пред конкурентите си. Помислете за разширение на дейността си или концентрация върху определена, дейност. Това може да се окаже много печеливш ход.

Рак

Този ден ви предлага добри перспективи за професионална реализация. Не отбягвайте съветите на вашите близки, само вглъбяването ви не е от полза. Помислете за разширяване на контактите си, срещите с нови хора ще се окажат благотворни. Получавате полезна информация, която ще ви помогне да вземете важно решение.

Лъв

Вземете ли присърце служебните проблеми ще постигнете бързо издигане в служебната йерархия. Може да подобрите отношенията с партньора си, ако станете по-добри, искрени и нежни. Ако считате, че го желаете направете нужните усилия. Много от вас ще търсят компанията на приятелите си.

Дева

Днес сте заети с доста работа, но това едва ли ще попречи настроението ви да е слънчево през целия ден. Не е изключено да се занимавате и с въпроси, влизащи в компетенцията на ваш колега, но вие се справяте забележително добре. Успявате бързо да проучите всяка нова информация, която ви попада и да я използвате в свой интерес.

Везни

Възможно е днес да ви се наложи да се заемете с нетрадиционна за вас дейност, но това ви носи удоволствие и много нови емоции. Бързо усвоявате нови знания и съвсем скоро ще се справяте отлично със задълженията си. Очаквате прекалено много от човек, който не е наясно с чувствата си към вас. Не избързвайте, това може само да влоши нещата.

Скорпион

Ще проявите упорство и давайки всичко от себе си, ще приключите навреме с делова задача или по-мащабен проект. С много от изявите си днес ще привлечете интереса на хора от бизнеса и от други, интересуващи ви среди и като потвърждение за значимостта си, ще получавате различни предложения. Бъдете естествени и достъпни.

Стрелец

Находчиво решение на притесняващ ви въпрос и последващи благоприятни развития. За някои те имат отношение към бизнеса, за други в обществената или професионалната сфера. Финансовите ви притеснения ще отпаднат или задълбочат, в известна степен можете да влияете на процеса.

Козирог

По свой начин ще трансформирате енергията, която ви се подава, така щото да постигнете максимума от работата си. Творческите занимания ще ви подтикнат към разкриване на нови заложби, каквито имате в изобилие. Хубавите емоции, които ви владеят ви правят по-интересни за околните, и най-вече за онези, които имат добри намерения към вас.

Водолей

Ще си поставите цел и ще я следвате до края. Така ще постигнете бърз напредък и ще останете доволни от себе си. Изградили сте си авторитет на отговорен човек и това ще ви донесе поръчки и нови бизнес-взаимоотношения. Ще впечатлите някого с непрекъснатото си желание да сте интересни и загадъчни.

Риби

Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.

Източник: zodiac.dir.bg


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (883) 16%
Спас Гърневски (790) 14%
Д-р Иван Чомаков (538) 10%
Славчо Атанасов (1443) 26%
Иван Тотев (1477) 26%
Здравко Димитров (485) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: