ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Скорпионите днес трябва да са умерени, Водолеите жънат успехи на работното място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 14.10.2020Коментари (0)5122
©
Дневен хороскоп за сряда, 14.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ на човек, който заема важно място в живота ви, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява, особено заради започналото днес ретроградно движение на Меркурий. Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения.

ТЕЛЕЦ

В този ден сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да се породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат.

БЛИЗНАЦИ

Не бива да засягате близките си и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките или поведението му. Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи, защото от днес Меркурий е ретрограден. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. След като приключите с работата си и у дома излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини.

РАК

Денят ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза в съзвучие със започналото ретроградно движение на Меркурий. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. Днес, ако можете си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват.

ЛЪВ

В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Не се ядосвайте заради забавени плащания. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти, защото от днес Меркурий е в ретроградното си движение. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор.

ДЕВА

Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни, но с предпазливост, защото Меркурий започна ретроградното си движение. При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява колегите ви. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално.

ВЕЗНИ

Не се колебайте при взимане на важни професионални решения, въпреки че от днес Меркурий е ретрограден. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения. Искате да се усамотите или да излезете с компания. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибиране.

СКОРПИОН

Нуждаете се от разтоварване. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване, защото от днес Меркурий започна ретроградното си движение. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената среща, ако искате да постигнете успех. Бъдете умерени. Посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви защото ви помагат да си гарантирате хармонията в отношенията.

СТРЕЛЕЦ

Отложете планираните разговори, защото от днес Меркурий започна ретроградното си движение. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни разговори. Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор. Ще съжаляват още на следващия ден.

КОЗИРОГ

От сутринта сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, въпреки започналото ретроградно движение на Меркурий. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в средата на месеца.

ВОДОЛЕЙ

Имате сили да завършите работата си. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете на колегите си, че сте коректни съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им.

РИБИ

Днес сте във властта на неподходящи контакти. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате, но не пропускайте започналото ретроградно движение на Меркурий. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително. В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: