
ЗАРЕЖДАНЕ...
Шеф Кустев избухна: Това е позьорщина! | ||||||
| ||||||
Четрицифрените цени предизвикаха гневни коментари сред планиращите новогодишната си вечер, шеф Кустев също е възмутен. "Не знам какво толкова ще ядат във Велинград, че да струва толкова много." Журиращият в "Мастършеф" не разбира какъв е смисълът от такива надценки. "Аз правя петстепенно меню за 120 лева. Ако ще използвам скъпи продукти като хайвер, омар или калкан, може би ще стигне до 300-400 лева. Има една надценка от 300% на продуктите, които са използвани. Това е норма в нашия бизнес. За да струва един куверт хиляди, трябва да се използват такива продукти и да са приготвени по правилния начин, но пак такава цена не е нормална", обясни звездният кулинар, според когото такава надценка е неоправдана. "Като отидеш в най-добрите ресторанти в света, ядеш изключително качествена храна. Трябва да предоставиш продукта качествено, за да го продадеш на висока цена", допълни той пред "България Днес". Кустев, който преди години участва във "Фермата", поясни, че е почитател на луксозните ресторанти по целия свят, но при тях нещата си струват всяка една стотинка. |
Още по темата: | общо новини по темата: 6980 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/1164 ] следващата страница |
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив? | ||
Да (12455) | 55% | ![]() |
Не (7700) | 34% | ![]() |
Не мога да преценя (2298) | 10% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg