ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сериозни финансови постъпления за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 27.02.2020Коментари (0)18551
©
Представяме на вашето внимание дневният хороскоп за четвъртък, 27.02.2020г. изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не спорете с колегите си как да разпределите задачите си, направете най-доброто за всички. Ако имате посещение на ваши задгранични партньори, не провеждайте днес делови разговори заради ретроградното движение на Меркурий. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, за да си спестите ревността и скандалите. Вечерта не са изключени проблеми с брачната или интимната ви половинка. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви поредния изпълнен с приятни изживявания и професионални успехи ден. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами при все още ретроградното движение на Меркурий. Бъдете търпеливи с колегите си на работното място, дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, защото сте уверени в себе си. Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението като се отдадат на сексуални удоволствия.

РАК

Нямате повод за притеснение. Новите задачи, чието начало поставяте днес, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи. Меркурий е все още ретрограден и предупреждава да не инвестирате. Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот и в този ден е проблемен.

ЛЪВ

На работното място успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили делови срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери и заради ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и разочарования в личния живот. Личните ви отношения са стабилни, но ако предишния ден сте се изкушили да флиртувате и днес продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете критични към брачния си партньор.

ДЕВА

Въпреки, че сте самоуверени и амбицирани да се справите успешно с предизвикателствата, е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. Меркурий е все още в ретроградното си движение. Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

ВЕЗНИ

Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си, но внимавайте – Меркурий е все още ретрограден. Проведете деловите си срещи и разговори, а и късметът днес е на ваша страна, ако дейността ви е свързана с инвестиции. Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Неочаквано за вас ще ви подкрепят влиятелни хора, на които се доверете предпазливо. На успех могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си, защото Меркурий е все още ретрограден. Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега нещата са се променили.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да отидете рано на работа, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти, но убедете партньорите си, че е във всеобща полза да ги подпишете след като Меркурий приключи с ретроградното си движение. Днес имате възможност да реализирате деловите си идеи. На работното място ви осигуряват нужното спокойствие. Не пропускайте вечерта да поговорите с любимите ви хора, да разберете какви са желанията им. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.

КОЗИРОГ

Днес сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши колеги, с които имате желание да създадете общ бизнес. Приемете отказът или тяхното съгласие като Съдбовен знак. Не проявявайте доверчивост към деловите си партньори, за да избегнете финансови загуби и заради ретроградния Меркурий. Не навлизайте в спорове. Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

ВОДОЛЕЙ

Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загубите при ретроградното движение на Меркурий. Ако се справите, успехът е с вас. Занимавайте се с професионалните си задължения без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа, за да не си навредите. Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си родени в Телец.

РИБИ

Страдате защото се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите желания ви депресира, това е естествено поведение, ако сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място успехът е с вас. Имате спешни служебни задачи и не бива да закъснявате за работа. Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.


Още по темата: общо новини по темата: 602
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
Известен пловдивски адвокат е арестуван за организиране на престъпна г
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1519) 16%
Спас Гърневски (1324) 14%
Д-р Иван Чомаков (900) 10%
Славчо Атанасов (2440) 26%
Иван Тотев (2410) 26%
Здравко Димитров (816) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: