ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сериозна заплаха е надвиснала над една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 10.11.2021Коментари (0)5720
©
Дневен хороскоп за 10.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехите ви в този ден са впечатляващи. Не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт и нежелание да признаете правотата на колегите си. Използвайте деня и приключете със започнати и все още незавършени задачи, за да не създадете впечатлението, че сте безотговорни. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Споделяйте и разказвайте само най-необходимото за служебните си планове, ако няма как да го премълчите пред познати и близки.  Всички разговори са успешни, ако сте предпазливи. На вашето работно място цари хармония. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, свързана с професионалните ви планове. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си, защото след изживяния миг на слава предишните дни, когато получихте и признания и хвалби, може да затънете в проблеми. Проявата на доверчивост и податливостта ви на влияние не превръщайте в причина да отстъпите от принципите си. Над вас е надвиснала сериозна заплаха от провал на работното място. Вечерта си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

РАК

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания, които не притежавате, въпреки че може да сте чели книги по темата, за да не се изложите. Не реагирайте прибързано, каквото и да се случва около вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша вреда, защото ви обвързва с неподходящи, вместо с подходящи партньори. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ЛЪВ 

Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на безразличие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, защото те очакват точно това. Не усложнявайте отношенията с колегите си. Бъдете разумни  и не рискувайте. Завършете служебните си задачи. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. 

ДЕВА

Приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката. Обмислете предстоящите промени, ако са свързани с професионалното ви развитие и извлечете максимална полза за себе си. Изпълнете отговорно и внимателно поставената ви за пореден път важна задача. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви. 

ВЕЗНИ

Впечатляваща е активността ви, която ще ви донесе очакваните положителни резултати. Не се доверявайте на злонамерени съвети на непознати хора, попаднали случайно около вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със задължителната доза оптимизъм, за да продължите уверено напред.  Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал. 

СКОРПИОН 

Очаквайте приходи. Завистници ще ви натякват непрекъснато, че не заслужавате финансовите си успехи. Не им обръщайте внимание, защото ще решат, че сте виновни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви хармония в отношенията с колегите, но няма как да я възвърнете с думите си. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

СТРЕЛЕЦ

Грешките на работното място, недоразуменията и конфликтите в общуването с колегите ви, са породени от несъгласие с мнението им. Въпреки това работата ви спори и оставяте отлично впечатление в околните. Денят  позволява договаряне на финансиране за строеж, но се убедете че няма да ви натовари с непосилни клаузи. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Пазете се от колеги, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят пред ваши нови делови партньори. Денят ви поднася сериозни изпитания, но ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. Оптимизмът ви е гаранция за успех в начинанията, особено на тези, които обмисляте, но ще започнете другата седмица. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще ви предложат работа, която отговаря на мечтите ви, но бъдете внимателни, за да не се окажете с по-ниска заплата. Имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите пари. Ще се наложи да помогнете на ваш човек, който се е оженил за ваша приятелка. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си си, който иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и го вземете на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

РИБИ

Разрешаването на натрупалите се в последните дни текущи делови проблеми ще ви донесе спокойствие и възможност да сте дейни, но и задълбочени. Резултатите от вече завършена работа ви гарантират отлични приходи, които не бива зарадвани от факта да влагане прибързано и необмислено. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: