ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сексуални удоволствия за представителите на няколко зодии днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 26.03.2020Коментари (0)7992
©
Дневен хороскоп за 26.03, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Надявате се, че ще ви предложат служебно пътуване, но то ще забави завършването на служебните ви задължения и ще ви създаде проблеми с вашите началници. По-добре го отложете. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимния си партньор. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението.

ТЕЛЕЦ

 

Използвайте този ден и намерете полезна информация, която ще подпомогне да напреднете във вашето професионално развитие. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителни работа. Предпазливостта е задължителна, ако искате успехът да е с вас и да се справите със задачите си за деня. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

БЛИЗНАЦИ

Разбиранията ви за организацията на вашата работата противоречат на тези на вашите колеги, а и никак не им се работи. Въпреки трудностите, които ви създават, вие се справяте с успех. Бъдете склонни на компромиси. Справяте се без усилия, но ядовете от сутринта, които ви е създал ваш колега са причина да работите по-бавно от обичайното. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РАК

Отдайте се на рутината, ако сте решили да сте дейни работохолици. Пътувайте делово, но ако сте напрегнати заради служебните си задачи, по-добре е да останете на работното си място. Не се впускайте в начинания, защото ще допуснете сериозни финансови загуби, които трудно и след много време ще успеете да възстановите. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньора си нещо по-различно, което да подклажда съмненията ви, че ви изневерява.

ЛЪВ

Не провеждайте делови разговори, без значение дали сте в отпуск или сте на работа. Денят изисква крайна предпазливост от ваша страна. Задълженията не ви позволява да се отпускате, затова се постарайте да отхвърлите най-неотложните си задачи. Проявете такт към колегите си. Заради ваши грешки в поведението и залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимия си, усъмнявайки се в неговата почтеност.

ДЕВА

Не се доверявайте на странични съвети. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние на работата ви. Очаквайте новина за финансови постъпления. Чувствате се уверени в себе си, в знанията си и в професионалните си възможности, но въпреки това успехът може да ви изневери. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени, но все пак нека сте отдадени на дома и семейството с мярка. Колкото повече внимание им дарявате, толкова по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими романтични и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Пропуснете деловите разговори, ако са свързани с обсъждане на нови проекти и не сте добре подготвени. Избере ден в който ще съумеете да се представите добре. Заемете се с текущите служебни задължения преди края на месеца. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото ще е грешка. От вас зависи да създадете хармония в личния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание у интимния си партньор и не пропускайте сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Не провеждайте разговори за назначаване на нови служители, защото няма да са успешни за вас. Постарайте да приключите със служебните си задължения, които не търпят повече отлагане и може да ви създадат проблеми. Осъществете планирано пътуване, ако не е импровизирано. Бъдете търпеливи с партньора си, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не мислете, че ако сте засегнали любимия си с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Разрешете точно днес служебен проблем, който ви притеснява от няколко дни, но се притеснявате да направите крачката. Не пренебрегвайте задълженията си. Очаквайте финансови постъпления. Коригирайте поведението си спрямо вашите стари и нови делови партньори, за да не ги разочаровате. Вечерта очаквайте романтично приключение. Несемейните жени ще срещнат нови приятели, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си партньори не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Запазете спокойствие, ако искате да преодолеете трудностите с лекота и да не се окажете в ситуация без изход, която не очаквате. Предпазвайте се от внезапни решения за инвестиции, ако нямате необходимата финансова стабилност. Не търсете в този ден място за офис. Самотните жени имат шанса да срещнат подходящ партньор, но тряба внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Семейните жени да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими интимни мигове с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се отлично със служебните си задължения, но сте уморени и е възможно да не успеете да приключите със задачите си до края на деня, което ще е повод за притеснение. Подобрете на финансовото състояние. Избягвайте конфликти с бизнес-партньорите си. Бъдете внимателни, ако имате спешна задача. Приберете се от работа, освежете си и се отдайте на интимни преживявания. Не са изключени прояви на ревност от страна на вашия партньор, особено ако добронамерени роднини са му подхвърлили някоя клюка за вас.

РИБИ

Сутринта ще ви зарадва новина за предстоящо пътуване зад граница, което отдавна планирате. Със старание приключете задачите си, за да сте спокойни. Анализирайте ставащото на работното си място, за да си спестите конфликти с ръководството заради нещо недоизречено и неизяснено. Личните отношения са проблемни, заради изневяра от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия. Вечерта си дайте почивка и излезте сред природата.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (794) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1448) 26%
Иван Тотев (1484) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: