ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сексуални удоволствия за една зодия днес, финансови проблеми - за друга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 23.07.2020Коментари (0)3387
©
Дневен хороскоп за 23.07, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете заради нечия молба за помощ ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

ТЕЛЕЦ 

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. 

РАК

Подгответе се за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но успехът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят, но без успех. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор. 

ЛЪВ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Внимавайте, защото сте в състояние да го съсипете заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите в този ден за нови партньори. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви подтискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни. 

ДЕВА

Денят ви поднася нови изгодни делови предложения. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение със сигурност ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни, а новите ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви поднася, с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте. 

СКОРПИОН

Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на гости във ваши роднини, които не сте виждали отдавна. След като се приберете, заредени с добро настроение се отдайте на сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележките им, които са напълно заслужени. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс. 

КОЗИРОГ 

В този ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и полезни съвети. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

ВОДОЛЕЙ

От вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация да бъдат добре обмислени. Успехът е с вас, ако не направите някоя погрешна крачка. Принадлежите  на любимия си изцяло, със сърцето и душата си. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

РИБИ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: