ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Секс на нестандартно място? Защо не?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 22.04.2012Коментари (21)8252
© Plovdiv24.bg
Има хора, за които никое място не е достатъчно нестандартно за секс. Има и други, които смятат, че дори опипване извън леглото трябва да се преследва от НК и порицава "пред строя". И все пак понякога на всекиго се случва да разнообрази сексуалните си преживявания. В такъв случай не е задължително непременно да смените партньора или - сакън! - пола му! Първо пробвайте с промяна на мястото, където се любите.

И преди всичко - практичен съвет към дамите - ако сте решили да се отдадете на ласки на открито, задължително носете пола или рокля, но без бельо. Няма нужда точно сега да се правите на недостъпна. А и ако се наложи бързо отстъпление, с рокля ще бъде по-лесно, отколкото с дънки, свалени до глезените.

На плажа

Класика. Мнозина смятат, че отъркването по пясъка, докато практикуват позите от Кама сутра, вече не се брои за нестандартно. Но пък при изгрев или залез сексът край морето може да бъде безкрайно романтичен. Едно предупреждение - все пак сложете кърпа или се опънете върху шезлонг. Вариант остава и кабинката на спасителя. Със сигурност си заслужава да слушаш плисъка на вълните, докато се наместваш за поредната поза. "Правих секс на плажа рано сутрин, докато местният футболен отбор загряваше с тичане край нас", разказва за интимните си приключения младеж във форум в интернет.

В гората

Диво. А игличките, паднали по земята, може и малко да боцкат. Затова предварително се снабдете с палатка или поне положете под голите си части одеяло. Освен това внимавайте и за нежелани воайори - не хора, а животни или змии. "Любих една мадама на горска полянка, докато от съседната хижа пееха пиянски песни", разказва И. К. пред свои приятели.

На покрива

Високо. Може да добавите щипка романтика към скучните семейни задължения, ако заведете дългогодишната си половинка на покрива на блока. И докато тя се възхищава на светлинките пред нея, да й се нахвърлите. Или пък бавно да я възбудите. Така или иначе крайният резултат ще бъде един и същ. Одеялото няма да е излишно и в този случай. "Обичам да го правя на покрива, от мястото, където живея, има страхотна гледка към цяла София", признава романтична натура в друг форум. Ако няма как да се покачите чак там, може да пробвате и на терасата. Вероятността някоя стринка отсреща да ви наблюдава със сигурност ще отключи поривите още при първата целувка.

В асансьора

Тясно. Особено ако стане почти като във филм и лифтът заседне. Нивото на адреналина със сигурност ще се увеличи. Ако ще разнообразявате интимните си екшъни чрез движение нагоре-надолу, поне изберете чист асансьор и даже с огледало.

Разновидност на елеватора могат да бъдат телефонните кабинки в Лондон например. Такива са останали тук-таме и в малките български градчета. Няма нужда от изкуствено засядане, но пък рискът да се натъкнете на зяпачи се увеличава правопропорционално на светлината от денонощието.

В пробната

Идеално. За предпочитане са съблекалните в моловете или по-лъскавите магазини. Там има не само огледало, но понякога дори стол или пейка. Прекрасно, особено ако помещението се затваря плътно. Опасността някой да връхлети всеки момент вдига тръпката. Е, има риск да нацапате вратичката или завеската... Затова внимавайте, когато се изнизвате от пробната, за да не ви засекат продавачите.

По стълбите

Студентско. Може отдавна да сте прехвърлили възрастта, в която сте търкали скамейките в университета, но това не пречи да се върнете в младостта с един страстен секс "на куц крак". Със сигурност мисълта, че леля Пенка от горния етаж може да ви хване в сюблимния момент усилва възбудата. Останалото ще свърши половинката ви.

В самолета

Изкусително. Може да си е тръпка да се любиш на 10-12 хиляди метра височина, но нито тоалетните в аеропланите, нито седалките са удобни за това приключение. Най-добрата алтернатива е да се покриете с общо одеяло и да се отдадете на петинг. Разновидност на секса в самолета може да бъде и палуването във всяко обществено превозно средство. Все пак внимавайте в градския транспорт, защото може да отнесете глоба като за нередовни пътници.

В киното

Тъмно. Изберете скучен филм, за да не съжалявате за пропуснатата история. Седнете на задните редове и когато светлините угаснат, предпазливо протегнете ръка към гаджето. Погалете бедрото, а после плавно преминете към мястото между краката. Дори филмът да е от новите български, проверете колко време остава до края му.

В бара

Шумно. Секс може да се прави на много места в бара. Особено ако не сте от срамежливите и нямате нищо против публика. "Правихме го в едно заведение, след като затвори. Аз бях на високо столче. През цялото време имах чувството, че ще се изръся на земята", споделя в женско интернет издание млада барманка.

На строежа

Прашно. Но пък с тези започнати и недовършени сгради има безброй опции за развихряне къде ли не. Намерете някое потайно кътче, като внимавате да не е близо до купчина тухли, която може да бутнете точно в разгара на страстната игра. Хубаво е и да се подсигурите допълнително, като паркирате колата наблизо, защото ако все пак се окаже, че на строежа има охрана, която е дочула пъшканията, да има къде да продължите.

На пейката

Ръбесто. Може да е на пейка в Борисовата градина в София в 3 през нощта или някъде на автогарата, докато другите хора си чакат автобуса. Опитали препоръчват дамата да е с дълга пола и да седне в скута на кавалера. Полата ще закрива движенията от любопитните погледи.

Тук като разновидност на необичайното място може да се приеме детската площадка или двора на детската градина близо до катерушките.

Източник: в "Труд"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на matafaka
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
Електронно таксуване в градския транспорт
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: