ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Рисковете в сайтовете за запознанства
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 21:45 / 25.12.2022Коментари (0)1850
©
Може би сте потребител на едно или повече приложения за запознанства. Ако е така, какво обикновено търсите, когато се регистрирате там? Любовта на живота си? Приятелство? Секс? Заместител на бившето гадже? Всеки има цели и желания, няма съмнение, но това, което никой не очаква да открие, са неприятни преживява.

Никой не може да отрече, че има известна вероятност за успех, когато става въпрос за намиране на партньор в тези пространства, пише vesti.bg. 

Има обаче нещо, което никой не ни казва за използването на подобни приложения. Съществува вероятност да изпитаме безпокойство, стрес и страх. 

Има много хора, които след някои не особено положителни преживявания се чувстват разочаровани от използването на тези приложения. Всички копнеем да намерим нещо по-добро, нещо, което отговаря на нашите нужди и приложенията ни дават това обещание. 

Лесно е да се хванеш, защото са привлекателни, забавни са за използване и има социален фактор.

Ето обаче коя е тъмната страна на тези платформи:

Онлайн приложенията за запознанства и разочароващите връзки са изтощителни

Всеки, който влезе в света на приложенията за запознанства, се оказва потопен в забързана, изтощителна, зацикляща динамика на отношенията. Първата среща може да не е приятна. Така че след този лош опит трябва да започнете отначало. Почти без да знаем как, влизаме във верига от неуспешни и повтарящи се преживявания. Запознанства, евентуално сексуални отношения, хубави моменти, разочарование и нови търсения в приложенията. По този начин мистерията, играта на съблазняване и любовната тръпка често се губят.

Съвпаденията не са обещания за успех

Някои хора смятат, че алгоритмите на приложенията за запознанства са като автентични любовни сватовници. Не е вярно. Тъй като профилите, които ни показват, не отговарят само на нашите предпочитания. Всъщност това е свързано и със снимките, които сме качили. Ако някой публикува своя снимка по бански, вероятно ще му се представят кандидати в същото облекло. Нека да го имаме предвид, съвпадането с някого не означава, че има истинска хармония.

Опасната идея, че някъде има някой идеален за вас

Можем да кажем, че голяма част от потребителите на тези приложения ги използват с идея. Повечето смятат, че някъде има перфектен човек и че тези приложения ще им позволят да го намерят. Неуспешните срещи нямат значение, трябва да вложите търпение и усилия. Има и друг фактор. Съществуват хора, които въпреки че имат партньор, използват тези канали, мислейки, че може би могат да намерят по-добър партньор.

Приложенията за запознанства са истинска джунгла. Там ще срещнем личности от всякакъв вид, точно както бихме направили на всяко друго физическо място, предназначено до голяма степен за среща с възможен партньор.  С други думи, някои използват приложенията, за да започнат нова връзка с някого веднага след като са се разделили с предишен партньор. Те скачат от клон на клон, без да се задържат в нито едни отношения. Следователно има много хора, които се стремят да закърпят страданието с нови връзки. Това означава, че в много случаи тези срещи завършват с неуспех.

Не забравяйте, че в приложенията за запознанства има много "призраци“.

Приложенията за запознанства са идеални територии за лъжци и такива, които в даден момент предпочитат да изчезнат, без да кажат нищо. Призраци съществуват и всички те живеят в тези онлайн светове, където много от онези, които търсят искрена любов, в крайна сметка биват предадени.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: