ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Предупреждение към една зодия: Пазете се!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 06.10.2021Коментари (0)5696
©
Дневен хороскоп за 06.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Завършете започнатото и няма да усетите трудностите породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Огледът с цел покупка на жилите е успешен, дори и ако теглите кредит, а днес проведете предварителните разговори и само капарирате покупката, въпреки че Меркурий е ретрограден и би ви подкрепил, дори ако мислите, че не е дошъл подходящия момент. Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните дами имат шанс да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ТЕЛЕЦ 

Налага се да се включите в общ проект с вашите колеги. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете  нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми, а Меркурий в своето ретроградно движение ще ви наложи и своите санкции. Отношенията с интимния ви партньор изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си и на активен и незабравим секс.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си заради ретроградното движение на Меркурий и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира. Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни, мили дами, да срещнете своят партньор и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Ще научите, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място, а и Меркурий е ретрограден и носи допълнителни проблеми.  Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

ЛЪВ

Ще разкриете причината за завистта на вашите колеги, свързана с приходите ви и признанието, което получавате, защото Меркурий в ретроградното си движение ще възмезди вредителите. Стабилизирайте позициите си.  Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Късметът може да ви изостави, ако сте решили да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

ДЕВА

Работете упорито защото е време да се осмелите и да направите с крачката към обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки. Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си. Открийте най-краткия път към сърцата им, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

ВЕЗНИ

Напрегнати и нервни сте, но очаквайте провеждането на успешни делови разговори и не губете чувството си за реалност, защото Меркурий е ретрограден. Денят е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари са възможни загуби, заради непреценен риск. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се неочаквано, не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите напрежение между вашите колеги. Недоволство им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден, заради ретроградното движение на Меркурий. Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

СТРЕЛЕЦ

За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар Любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Днес си позволете промени и успешно завършване на започнатата работа, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи.  Проведете важните си делови  разговори. Проявете щедрост и покажете чувствата които изпитвате към близките си и любимия човек. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте предпазливо, без да заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РИБИ

В този ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и ако осъзнавате, че са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза, бъдете разумни, защото Меркурий е ретрограден. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома и ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени.


Още по темата: общо новини по темата: 601
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: