ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Представителите на една зодия днес са груби с близките си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 27.09.2021Коментари (0)2772
©
Дневен хороскоп за 27.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително, но може да се окаже, че имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни преди края на месеца. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

ТЕЛЕЦ

Разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начинът си на работа е във ваша вреда. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи изречени от ваш колега, но не бива да се ядосвате, защото Меркурий е ретрограден и ще му даде заслужен урок. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби. В семейството ще ви изненадат с проблеми, за пореден път породени от вашето нежелание да сте откровени и да споделите грижите си. Вечерта бъдете умерени в думите си, не бъдете нападателни, за да се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Не допускайте провал, след като сте пожънали небивал успех предишния ден. Успехът си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата, но без прибързаност, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Семейният ви живот е по-спокоен и хармоничен в сравнения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си задължения, пригответе различни ястия, за да имате време за себе си. Вечерта бъдете с любимите си хора, хапнете си добре  и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите, които може да не започвате веднага, заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за очаквани плащания. Ще закъснеят. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи. В отношенията с любимия ви човек цари хармония и разбирателство. Споделете проблемите, които ви тревожат. Вечерта останете само със семейството си или с интимния си партньор и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите, в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват защото идват навреме. Деловите срещи са успешни. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости на приятели или роднини. След като се приберете няма защо да анализирате поведението им, ако не ви е харесало. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

В този ден сте в добро настроение и е във ваша полза да го запазите, вместо да се впечатлявате от нечия непочтеност, за която ретроградния Меркурий ще се погрижи вместо вас. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина, а и да има преглътнете я. Начинанията са успешни. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява Съдбата. Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, като дори са поръчали кетъринг, за да не готвите вие. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи към новите си познати и се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате, но причината е ретроградното движение на Меркурий. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега. Ако вечерта сте планирали гостуване не ви препоръчвам да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, ако не прекалите с претенциите си заради несвършени задачи от страна на брачния или интимния ви партньор. Пазете се да не го обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, но забравете за начинанията - Меркурий е ретрограден. Стабилизирайте постигнатото до този момент и планирайте първия месец на идващата нова година. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимния ви партньор ви упрекне в некоректност към него, особено ако не сте семейни. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията, ако са наложителни, осъществете с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, което е в противоречия с изискванията на ретроградния Меркурий. Вечерта се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят късното прибирани и принудата да хапнат каквото намерят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да доведе до финансови загуби заради погрешно решение за инвестиции, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. След работа посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

РИБИ

Предстои ви ден позволяващ стабилизация и в професионален и в личен план. Всичко, което предприемате, трябва да е  разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите при започналото ретроградно движение на Меркурий. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви. Семейните да не избързват с крайните решения за раздяла, само защото са се скарали с брачния си партньор. Не се надявайте на сексуални наслади, ако сте прекалили с критиката и с претенциите си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (895) 16%
Спас Гърневски (805) 14%
Д-р Иван Чомаков (549) 10%
Славчо Атанасов (1471) 26%
Иван Тотев (1505) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: