ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Новите задачи носят големи приходи на една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:25 / 30.09.2020Коментари (0)2803
©
Дневен хороскоп за 30.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление. Проявете щедрост и покажете чувствата, които изпитвате към близките си и любимия човек, за да не се съмнява във верността ви. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

ТЕЛЕЦ

Струпването на неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате кредити и да давате заеми. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой, заради невъзможност да общувате спокойно. От вас зависи да избегнете трудностите. Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми в професионалните ви планове, ако нямате време за тяхното обсъждане. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома, но и ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат само защото някой е спретнал поредната интрига за вашите забежки. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени.

РАК

Днес се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци, но е редно да са свързани с приходи. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив. Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните дами имат шанс да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ЛЪВ

Очаквайте промени, но и добри приходи от новите задачи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение, ако ви отправят предложения. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност. Отношенията с интимния ви партньор изискват да сте внимателни, търпеливи и тактични. Вашите съмнения в чувствата му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си и на активен и незабравим секс.

ДЕВА

Въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тези хора. Предприемете делово пътуване, което ще ви отдалечи от дразнителите и ще ви донесе бъдещи успехи. Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни, мили дами, да срещнете своят партньор и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Отложете важните разговори и обсъждането на новите идеи. Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания в личния живот. Ако сте семейни и щастливи,  сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

СКОРПИОН

Обмислете добре действията и проявете решителност, за  да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. Имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица. Късметът може да ви изостави, ако сте решили да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас, ако стабилизирате отношенията си и направите анализ на постигнатите успехи до този момент.  Не трябва да планирате начало на новите си проекти. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньорите си и ще получите полезни съвети, но може да не са съвсем компетентни. Бъдете предпазливи и не се предоверявайте. Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си. Открийте най-краткия път към сърцата им, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

КОЗИРОГ

Добре да анализирате действията си на работното място, но с разума си и да сте честни пред самите себе си. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се неочаквано, не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не ви съветвам да пътувате, защото имате важни срещи, свързани с нови проекти. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал. Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

РИБИ

Очаквайте реализация на творческите си идеи. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра сте вниманието сте. Възползвайте се от този факт. Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар голямата Любов. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек, ако вече сте го срещнали. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и брака, ако сте семейни и се отдайте на сексуални мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: