ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Непобедими завземат летище "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 11.10.2011Коментари (9)8265
© Impact Press Group
В истинско бойно поле с престрелки, взривове и шеметни каскади се превръща следобед летище "Пловдив". Аеропортът е ключов декор на някои от най-горещите сцени от продължението на хитовия екшън "Непобедимите-2".

Другите необходими декори и снимачни площадки са подготвени с американска педантичност и тепърва предстои тяхното взривяване, опожаряване и всичко от този жанр накуп, разказа пред Радио Пловдив директорът на летището Дойчин Ангелов.

Легендарните звезди от филма ще пристигат в различни дни, според присъствието им в сценария. Те ще снимат на летището до петък. Днес са предвидени да се развихрят Арнолд Шварценегер и все още обвитият в пълна секретност "Мистър Умирай трудно" - Брус Уилис, който снощи пристигна в Пловдив, но пребиваването му се пази в дълбока тайна.

Компанията - мениджър е наложила стриктни мерки за сигурност и засега любопитни журналисти и външни лица не се допускат край снимачните площадки. Въпреки това организацията е перфектно устроена за да не се наруши летищния график и удобствата на пътниците - снимките започват след осъществяването на двата чартърни полета по разписание, разказа летищният директор.

Обвити в пламъци и разтърсвани от експлозии по пистата ще свистят два специално ангажирани самолета и дори един хеликоптер Кугър, чиято роля в екшъна засега е известна само на сценаристите.

Освен познатите лица от първата част на "Непобедимите", към компанията на Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Мики Рурк и другите, в продължението блестящо се вписва и другата екшън легенда от осемдесетте години - Чък Норис, който разбира се ще демонтрира прочутите си ритници, поразяващи враговете с виртуозна прецизност.

Според запознати, във втория филм Арнолд Шварценегер ще има по-централно присъствие, тъй като в първата серия неговият персонаж се мярна в едва няколко кадъра, където бившият губернатор на Калифорния почти изигра самия себе си. Както и в първата част, така и в следващата Брус Уилис играе от "лошите" и май няма да спаси никой, но не се знае дали ще "умре трудно".

Другият екшън идол от осемдесетте - Долф Лундгрен (на когото годините съвсем очевидно не оказват никакво влияние) - се оказа дотолкова пристрастен от България, че си е закупил жилище у нас и в този смисъл, в момента си е "у дома". Железният викинг, с ледени очи и атлетична фигура, е снимал тук вече няколко продукции и доста комерсиални реклами.

Сценарийна тайна е и това, дали за някой от типажите не е предвидена героична смърт, което с оглед правилата на жанра е малко вероятно, но не са изключени изненади в тази насока.

Идеята от първия филм, в който звездите влизат в образите на група наемници, но с висок морал и съхранена човечност най-вероятно ще бъде доразвита и във втората серия - тяхното развито чувство за чест, добро и зло ще им помогне да преодолеят безброй смъртоносни капани и неимоверни изпитания, от които те обичайно излизат с опустошена душевност, но съхранена вяра в Доброто.

Източник: БНР



Още по темата: общо новини по темата: 7
19.08.2012 »
14.11.2011 »
15.10.2011 »
15.10.2011 »
14.10.2011 »
11.10.2011 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Мила Милович
премахни филтъра

0
 
 
реклама;) какво като е реклама какво ме топли мен примерно...другият път като дойдат ще ме вземат за статист ли? те живот си живеят,а истина е че 85% от българите едвам свързват двата края и ако получаваме няколко процента от тяхния хонорар тогава ще се радваме на рекламата от сърце
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: