ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Не е той! Неда Спасова е сериозна обвързана с друг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 06.07.2022Коментари (0)21197
©
Актрисата Неда Спасова е сериозна обвързана от 10 години насам. Макар никога да не повдигала темата за любов и партньор в живота, любимката Кая от "Откраднат живот" живее под един покрив с половинката си, за когото е известно, че няма нищо общо с актьорската професия.

Любопитна подробност е, че Неда крие гаджето си дори от колегите. Малцина от тях са чували, че е обвързана, а още по-малко са го виждали. Един от щастливците, има късмета да се запознае с мъжа, отмъкнал сърцето на блондинката, е Филип Буков. Повод за запознанството им били непрекъснатите спекулации, че между Неда и Филип има нещо повече от приятелство.

Повод за това се оказа техни кадри от докторската сага, на които позират с широки усмивки и в топла прегръдка. Феновете на тв драмата не пропуснаха това, като решиха, че помежду им има химия. А подозренията се засилиха, когато актьорът обяви в ефир, че това е така и се сработват повече от отлично. Но... дотам. "Да, имахме химия, но не по отношение на любов. Хората не вярваха, че нямаме връзка, а аз познавам приятеля й. С Неда сме се шегували много пъти", споделя той в интервю за "Галерия". Спасова лично се заела да организира запознанството им, което бързо прераснало в приятелство.

Друг актьор също е повод да загатне за връзката си – Владо Карамазов, с когото също си партнира в сериала на Евтим Милошев. Сцените на близост помежду им родиха множество предположения – заедно и са, не са ли, имали ли са афера и дали ще имат...

Всички тези въпроси провокираха и отговора й: "Да, потвърждавам, че вече имам мъж до себе  си и държа на него. На въпроса Карамазов ли е гаджето: не, не е. Но предпочитам да не споделям личния си живот".

Според запознати мъжът до Неда й оказва огромна подкрепа, що се отнася до киното и театъра. С радост приема дори по-скандалните й роли, като например превъплъщението й в хитовия нов спектакъл "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" в Театър "София".

В него тя играе глухоняма прислуга, като се превръща в обект на внимание от страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Между двете се заражда нещо повече и така на финала Неда се оказва гола от кръста нагоре, сама на сцена, с подходящо осветление. Разбира се, не липсват и провокации – на сцена тя се разхожда с пенис колан – момент, осъден от мнозина. Но в сферата на изкуството всичко е позволено, смятат и тя, и приятелят й.

Двойката живее в столицата, но рядко може да бъде забелязана по улиците. Когато споделят време, те го правят в планината или в далечните паркове, където е спокойно и тихо.

Любимото им място обаче е морето.  Преди да поемат към родното Черноморие, Неда и тайнственото й гадже смятат да направят някои промени в жилището си. "Битовизмите нападат лятото. Ако видите нещо прашно по улиците, мръсно, потно, мъкнещо тежки чували с боклуци, грухтящо - аз съм", гласи част от написаното от актрисата. На кадъра тя позира с работни дрехи, шапка, ръкавици и четки, от което става ясно, че промените в жилището съвсем не са освежителни


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: