ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Наша известна певица напуска България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 14.04.2022Коментари (5)64912
©
Певицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови, разположени в Атлантическия океан, близо до бреговете на Африка, научи "Галерия“ от близки до звездата. 

Изпълнителката е сключила договор с една от най-големите музикални агенции там, за да пее вечните хитове на Селин Дион, Уитни Хюстън, Арета Франклин в продължение за месец в най-луксозните петзвездни хотели на острова. Ако работата й хареса, Жана може да остане и до края на туристическия сезон.

В испанската територия вече е лято заради близостта на острова до Африка и изпълнителката стяга багажа само с ефирни рокли и бански. Тази работа не й е чужда, защото преди години тя пееше цяло лято в Слънчев бряг. Когато дойде пандемията обаче, ангажиментите й секнаха. На Канарските острови с нея няма да е 11-годишният й син Леон, който сега завършва пети клас и затова не може да пътува с майка си. Когато дойде ваканцията, ще отиде да я види. Дотогава той ще е поверен на грижите на баща си Стефан, с когото Жана е разделена от години.

Двамата заедно си поделят отглеждането на детето и дават всичко най-добро от себе си, за да може Леон да учи в частно училище. А той обича да прави музика на компютъра. Като всяко дете се бие с възглавници и ходи с боксови ръкавици вкъщи. Всяка седмица кара картинг с родителите си, защото иска да стане пилот, а Жана ще е много горда, ако един ден Леон е сред най-добрите по световните писти.

Синът й е и най-големият й стимул в борбата с наркотиците, която Бергендорф води от години. "Виждам се с професионалисти, така че каквато трябва, правя. Господ е с мен и аз ще успея във всяко едно свое начинание, ще се преборя с всяка своя битка. В България се лекувам, тук има много добри професионалисти и психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на сто процента.

А за да си сигурен, че едно нещо не съществува вече в живота ти, ти трябва да вземеш мерки. Борбата с наркотиците продължава цял живот, тя е всеки ден и всеки час. Особено за нас, артистите. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън също са имали проблем с продуценти, с емоционални битки, стереотипи и аз няма да допусна да свърша като тях. Искам да живея и да пея. Не заслужавам да бъда на това място и ще се боря“, сподели Жана.

Тогава певицата изплака, че продуцентите й не й подсигуряват участия, а тя не се чувства пълноценна, ако не е на сцената. "Много често и в световен мащаб артистите подписват договор с компании, с които не могат да се сработят. Пример за това е Денис Теофиков, който почина. Той е бил смазан от музикалната си компания. За съжаление аз не искам да попадам в същата въртележка, не го заслужавам, защото вече съм популярен артист и съм на 36 години. Мисля, че повече грешки не бива да правя, не ми е позволено.

Единственото нещо, което съм искала от компанията ми, е да ме пускат да пея и да бъда на сцената, защото аз живея чрез музиката си. А от две години вече не го правя, не ми осигуряват участия и си стоя вкъщи. Дори вече се чудя дали да не изляза на улицата и да не започна да пея. Не ме интересуват парите, просто искам да бъда това, което съм, и никой няма право да ме спира. Всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми, защото аз съм и майка. Както и да бъда артист и пълноценен човек Никой няма право да ми го забранява, защото това ме натъжава и депресира“, изплака Жана.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Speko
премахни филтъра

+1
 
 
Голяма драма! Ще падне търсенето на дрога на нашия пазар сега, дилъри ще фалират.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: