ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Много големи финансови постъпления за една зодия и емоционални разочарования - за друга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 31.07.2020Коментари (0)2186
©
Дневен хороскоп за 31.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте реализация на творческите си идеи, но приходите от тях ще дойдат към края на годината. Помислете си върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра сте вниманието сте. След напрегнатия работен ден и трудностите вечерта очаквайте романтично приключение, ако не сте семейни. Ще срещнете хора, сред които може да се окаже вашия спътник в живота. Не бързайте с интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление. Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте с поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Струпването на неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не се препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате кредити и да давате заеми. Денят ви е напрегнат, но вината е ваша, защото имате работа, а не сте спазили обещанието си свързано с домакинските ви задължения. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. 

РАК

Отношенията ви на вашето работното място и с ваши съдружници може да се окажат в застой, заради невъзможност да общувате спокойно. От вас зависи да избегнете трудностите.  Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми във вашите планове, ако нямате време за тяхното обсъждане.  Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие. 

ЛЪВ

Днес се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив както на плановете ви, така и на психиката ви, защото не търпите неуспехи, особево предизвикани от вас, въпреки че не го признавате. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате непременно интимния си партньор в леглото, за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

ДЕВА

Очаквайте промени, които са изненадващи, но са причина за допълнителна работа и добри приходи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви. Естествено е чувствата ви да охладнеят. Не се надявайте на сдобряване в леглото, както се случва често в семейството ви. 

ВЕЗНИ

Въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тази среда. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе бъдещи успехи, но само ако е кратко. Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида. 

СКОРПИОН

Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде, защото и то е достатъчно, за да живеете в хармония. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре действията и проявете решителност, ако решите да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Сторете го и не импровизирайте, за да не си създадете неприятели. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, ако стабилизирате отношенията си и постигнатите успехи до този момент.  Не трябва да стартирате новите си задачи. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньорите си и ще получите полезни съвети. Все пак не се предоверявайте. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, ако любимите ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Във ваша полза е да анализирате действията си на работното място, за да не допускате стари грешки. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви. 

РИБИ

Не ви съветвам да пътувате, дори и ако имате планирана командировка. Отложете я. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал. Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви стремежи.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (869) 16%
Спас Гърневски (774) 14%
Д-р Иван Чомаков (527) 10%
Славчо Атанасов (1422) 26%
Иван Тотев (1443) 26%
Здравко Димитров (477) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: