ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Министър Наско не пие дори на рождените си дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 15.04.2022Коментари (4)5905
Въздържател се оказа културният министър Атанас Атанасов. Тези дни той разбуни духовете с клипче, в което изглежда леко неадекватен, и бе заподозрян, че е употребил алкохол или непозволени субстанции. Това едва ли е точно така, защото Просто Наско не пие дори на рождените си дни, пише "България Днес".

Близки до министъра споделят, че той обича събиранията с приятели, но празненствата обикновено преминават кротко. На сбирките не се консумира алкохол в големи количества независимо от повода, по който се организират те. Това си личи и от снимка на Просто Наско за 27-ия му рожден ден. Преди 5 години културният министър отбелязва личния си празник, облечен в анцуг и в домашна обстановка. Атанасов позира до домашна торта, поставена в йенска тенджера, и видимо изглежда доволен около него да е тихо и спокойно. На кадрите няма никакви шишета с алкохол.

Други фотоси показват Наско на сбирка с приятели, като пак липсват спиртни напитки. Най-често пред министъра се мъдри бутилка с минерална вода.

"Няма да подам оставка, не съм употребил наркотик или алкохол, никога не съм употребявал. Бях сам, наслаждавах се на залеза, исках да благодаря на хората, които ме поздравиха за рождения ден на 3 април. Бях под влияние на чувството на благодарност и естествената умора, която идва в петък в 19 часа, когато все още си на работа", заяви след появата на странния клип Атанасов.

Според него видеото е направено с цел да привлече вниманието към културата, защото никой не обърнал внимание на отделените над 30 милиона лева за нея. Новината била публикувана на сайта на културното министерство, но събрала много малко гледания и само 12 споделения. Самият Атанасов заяви, че направил клипчето, за да привлече внимание, и обеща още видеа за в бъдеще. Какви точно ще са те, предстои да видим.

Възможно е Наско наистина да се е любувал на залеза и да се е разнежил, още повече че е далеч от любимата си, казват негови приятели. През годините Атанасов не е страдал от липса на женско внимание, но в момента сърцето му е отдадено само на една дама - Яна, въпреки че тя живее чак в Лондон, където работи.

Просто Наско се е оженил за любимата си малко преди да стане министър, казват негови близки. И двамата много страдали, че трябва да живеят разделени, но засега се справяли със ситуацията. В момента младото семейство няма планове за деца, споделиха близки на Наско и Яна. Те потвърдиха, че съпругата на министъра ще дойде у нас през лятото, ако дотогава издържат да са далеч един от друг, защото много се обичали.

Предложението да стане министър на културата дошло като "гръм от ясно небе" за Наско, след като разговарял с премиера Кирил Петков и Асен Василев. Политическата му кариера отложила голямата му мечта - да изиграе Роджър Федерер в биографичен филм, на който да е и режисьор. Атанасов е играл тенис с шампиона ни Григор Димитров и лично Гришо си пусна стори в инстаграм, в което пожелава успех на бившия си съотборник на двойки - Атанас Атанасов. Двамата продължават да са близки приятели и имат снимки, на които са прегърнати и се радват един на друг.

Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има бакалавърска степен по театрално изкуство от Уитман Колидж (САЩ), където е приет с пълна стипендия и се дипломира в Топ 3% на випуска. Освен артист пред камерата и на сцената е и продуцент на документално кино. Филмът му "Отключи сцената" е показан на 5 международни фестивала и печели първо място в категорията "Избор на публиката" в Джорджия, САЩ.

Филмът разказва историята на проекта "Отключи сцената", който започва в Лос Анджелис и чрез онлайн кампания набира средства за възстановяването на читалището в родното село на баба му и дядо му - Татарево.

Вече 6 поредни години организира фестивала "ОТКЛЮЧЕНО", за да поддържа сцената на читалището жива. Живял е в Холивуд, Берлин и Лондон. Беше избран от 47-ото народно събрание за министър на културата на 13 декември 2021 г.



Още по темата: общо новини по темата: 14
08.07.2022 »
15.05.2022 »
15.04.2022 »
13.04.2022 »
12.04.2022 »
11.04.2022 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
гуркоту дите!!!То трезву е кату идиот,а ако отцепи няколко рикии - кво праим,гледай тугъвъ сеир!Нали,насю?
0
 
 
Хората които не пият са съмнителни,имат други много по-лоши пороци!
+3
 
 
Пиян може и да не е но напушен яко.Колко парички е хвърлил за такива купени статии дето пише че не пие.Виж да пишатче гола жена не е виждал да но шмърка яко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: