ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Махат Владо Карамазов от "Сървайвър"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:59 / 05.02.2023Коментари (0)6158
©
Журналист сменя Владо Карамазов в новия седми сезон на "Сървайвър". Това са най-пресните клюки около формата, който тръгва в края на февруари по Би Ти Ви. Тази година той се променя из основи и освен, че участниците са подбрани повече като за сеирджийско предаване, отколкото като за предаване за оцеляващи, ще има ново лице. Актьорът се е оттеглил заради новите продуценти от Турция. За мястото му бил избран журналист, най-вероятно от спортния отдел на bTV, твърдят запознати. 

Още от миналата година се говори, че в bTV обмислят да търсят нов водещ на мястото на Владо Карамазов. Досегашният продуцент Евтим Милошев държеше на актьора и благодарение на това той остана в сезон 6, който бе сниман във Филипините. Тази година обаче риалитито се прави от турци, които са избрали ново лице. Според неофициална информация това е журналист. Феновете смятат, че е най-логично да е от спортния отдел на Би Ти Ви. Те масово се надяват това да е атлетката Карин Околие, която се класира втора в "Сървайвър" 6, но в същото време са убедени, че подобен избор е слабо вероятен. По-скоро ще е мъж, пипе HotArena.

Нищо чудно да изпратят Петър Бакърджиев, който е достатъчно колоритен, за да е водещ на подобно шоу. Засега обаче няма официална информация дали Бакърджиев действително заминава за Доминикана. Затова пък е сигурно, че Владо Карамазов този път остава у нас. Много от феновете на "Сървайвър" съжаляват за това, но мнението им едва ли има значение. Миналата есен актьорът снима втори сезон на сериала "Дяволското гърло", който се очаква да тръгне скоро по конкурентната Нова тв. При това положение е меко казано нелогично да остане на работа и в bTV.

След като си навлече основателни критики с избора на първата половина от участниците в риалитито – т.нар. племе "Известни", в която влизат хора като Благо Георгиев-Джизъса, Божана Кацарова и инфлуенсърката със спорна репутация Стефани Разсолков, която се съблича за пари, телевизията продължи да копае дъното и с втората партида оцеляващи тази година.

Това са т.нар. "Войни", които уж щяха да са непознати лица. Оказва се обаче, че и там е препълнено с търсачи на слава и неуспели кандидат-звезди, които са готови на всичко, за да блеснат. Първият е дизейнерът Едис Пала, който използва всяка възможност да се появи по телевизията, включително е готвил в "Черешката на тортата". В групата е и младият футболист от "Левски" Цветелин Ставрев, както и поредната инфлуенсърка във формата. Тя се казва Мария Обрейкова.

Един от коментарите, които снимката й провокира в социалните мрежи, гласи: "Няма смисъл да го започвате това предаване изобщо... То стана публичен дом...". Коментарът е написан от мъж, така че няма как да се смята, че се е появил под въздействието на женска злоба.

В групата влиза и любопитна на вид блондинка, която обявява себе си за артист. Нейното име е Златомира Опрова. Преди време е била представена на сайта на Диана Алексиева – жената на Захари Бахаров. Твърди се, че била приятелка на Божана от "Мастършеф", която е в отбора на известните.

Брокерът Павел Здравков, който също ще е "войн", пък се оказа син на бившия вратар на националния отбор по футбол Здравко Здравков. Бащата също е пробвал късмета си в шоуто, само че в неговия трети сезон. Останалите във формата са гемологът Светослав Славчев, който се оказа брат на фолк певеца Константин, юристът Крум Цонев, акаунт мениджърът Елина Панайотова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. Както изглежда, повечето са влезли във формата с връзки, а не заради качествата си. Как ще се справят в джунглата, тепърва ще става ясно.

Както се очакваше, риалитито се превръща в нов "Биг брадър" не само заради типа участници тази година, но и заради регламента си. То вече ще се излъчва почти в реално време, а зрителите ще са единствените, които ще решават кой ще продължи напред в състезанието, кой ще отпадне и кой ще победи.


Още по темата: общо новини по темата: 7051
05.04.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1176 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Черно тото
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: