ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Луна била мъдра колкото една кренвиршка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:47 / 28.09.2021Коментари (3)2992
©
Депутатът от "Демократична България" Мартин Димитров с коментар за кандидатурата на Луна Йорданова за президент на България:

А днес сутринта един от водещите на "bTV" каза, че в думите на Луна "има мъдрост". Има такъв водещ, който може да привиди мъдрост навсякъде, дори и в думите на Луна. Малко е като да кажеш:, че "има мъдрост в тази кренвиршка", или пък да кажеш - "много мъдри са словата "Следваща спирка - Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Като казах университет, та се присетих: бъдете мъдри и преписвайте! Но, не преписвайте ПО ПРАВО, преписвайте ПО ПРИНЦИП!

Ето, Томас Ман никой не го е чел вече, вземете го препишете тоя Ман. Издайте "Вълшебната планина" от свое име, нищо чудно да ви поканят да си представите книгата по телевизията.

Но, нека не се отклоняваме с типс енд трикс за литературното си развитие, ами да се концентрираме в мъдрите думи на Луна, която вчера каза:

"Истинският президент на България има само едно име и то е Луна. Промяната започва от мен. Тридесет години съм се раздавала за хората, мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич, да раздавам усмивки. Самият живот е шоу...не се взимайте толкова насериозно".

Е, как да не се взимаме насериозно, ние сме супер сериозна нация - ние преписваме, ти рецитираш, идеално се получава. Като препишем Ман, ще го изрецитираш целия. Не, не говорим за камион, един писател е това.

Когато толкова рано има толкова много мъдрост и толкова малко спомени, ше си позволя да цитирам още една мъдра жена, а именно - новата ръководителка на "ГЕРБ-Жени", която се казва Екатерина Йорданова, което пък няма никакво значение. Но, тя казва:

"Това, което се случва в обществото ни, с нашата духовност, моделите на жените, които имаме преди нас, защото България е родила Баба Тонка!"

Знам, че нейната мъдрост звучи малко объркано, но няма никакво значение, защото никой не вниква в думите. Дето се вика, вече нямаме нерви да прочетем "Вълшебната планина" от Тодор Манов, един от най-модерните ни съвременни автори.

Няма проблем, Луна и лелята от "ГЕРБ" ще ги представяме като girl power. че ние затова имаме pi ar.

Хайде стига, че много мъдрост се насъбра в тоя пост.


Още по темата: общо новини по темата: 331
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
19.01.2022 »
19.01.2022 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
проблема е, че Луна, колкото и да е луда, е по умна от 99% от така наречените "политици"....лошото е, че сме ужасно опростял народ и едни нагли бандити облечени с костюми ни правят на луди и се гаврят с нас през цялото време!
+3
 
 
мартинчо,знаеш ли какво беше НАПИСАЛ един български сатирик - Пиши,пиши,народе мой,но не преписвай на Радой!Та това точно за вашата пасмина се отнася - преписвачи,мошеници от международен мащаб,крадци,*хърфърци* без дипломи и канадци без талимат!
+4
 
 
Еми прав е Йорданов като казва "ние преписваме..", особено ако говори за техния кандидат за кво беше там Петър Илиев. Софийският университет установи и потвърди, че кандидатът на ИТН за квото беше там кандидат е ПЛАГИАТ. Носят се легенди и за "легендарните" сценаристи, понастоящем членове и даже "вождове" в ИТН, че и техните смешки, скечове и вицове или поне част от тях, също са преписани от разни места. Та добре е, че поне за това Тошко си призна, казвайки "ние преписваме". Ама колкото и витиевато да го завърти, преписването си остава нещо лошо (особено ако хванат преписващия де) и Софийският университет вероятно много скоро ще докаже това поне по отношение на кандидатът за нещо си Петър Илиев. (май не само Тошко може да ползва този начин на писане, а)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: