ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Лични проблеми тровят деня на представителите на две зодии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 25.05.2020Коментари (0)13071
©
Дневен хороскоп за 25.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Преценявайте добре новите делови запознанства, за да си спестите проблемите. Работата ви спори, ако не се разсейвате със странични занимания. Не се доверявайте на непознати хора, които може да ви навредят. Замислено начинание ви вълнува, но не сте в състояние да се справите сами. Горите от силно желание да се захванете с него, но го сторете когато сте напълно сигурни в успеха. Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Още от сутринта се заемете с досадната, но важна задача да въведете ред в документацията си. Подгответе се за деловите си задължения и евентуалните внезапни проверки от ръководството. Ако имате свой бизнес, не е изключено в следващите дни да ви посетят данъчни инспектори. На работното място сте разсеяни и заплашени от грешки и пропуски. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

БЛИЗНАЦИ

Вашата интуицията и умението ви да научавате тайните на хората ще ви бъдат от полза. На работното място създайте хармонични отношения с колегите си. Те са от значение за вашите бъдещи успехи. Стабилизирайте постигнатото и не влагайте емоция в думите си. Не се изкушавайте да започнете нови задачи, които не сте обмислили, за да не се провалите заради вашата прибързаност. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията, ако имате до себе си роден в Риби. 

РАК

Днес е във ваша полза да овладеете емоцията и да бъдете постоянни. Не предизвиквайте разправии в семейството, последвани от взаимни обвинения. Не започвайте нови занимания. Завършете задачите си, за да получите мечтаните похвали. Избягвайте деловите запознанства. Предпазвайте се от импулсивни решения да помогнете с пари на някого, за да избегнете финансовите проблеми. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачния ви партньор да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява.

ЛЪВ

Овладейте вашата чувствителност и стабилността на работното място ще ви донесе успехи. Възможно е да привлечете негативно настроени хора, които ви вредят с песимизма си. Ако премълчавате и уважавате чуждото мнение, ще избегнете проблемите. Покажете, че сте готови да продължите по-нататък и да  доведете докрай започнатите служебни задачи и големи проекти. Възможна е разправия заради ревност или самолюбие. Силното сексуално привличане и страхът да не загубите хармонията в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

ДЕВА 

Наблегнете на социалните си контакти, но внимавайте със запознанствата и не се доверявайте на непознати хора, само защото сте решили да блеснете със знанията си. По-добре най-напред ги опознайте. Доверете се на интуицията си. Наясно сте със своята сила и съзнавате, че замислените начинания изискват от вас саможертва и умение да рискувате в рамките на разумното. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

 

ВЕЗНИ

Време е да си отговорете на въпроса дали причината за непрекъснатите проблеми с околните не се крие във вас. Не подхождайте емоционално към ставащото на вашето работно място. Ако не успеете да поставите чувствата си под контрол ще съсипете деня си. Справяте се отлично със служебните си задачи, но сте склонни да избухнете и да развалите отношенията с колегите си без причина. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви. 

СКОРПИОН

Обхванати сте от странно нетърпение и нежелание да изчакате до вечерта с разговорите у дома за изясняване на отношенията. Наложете си спокойствие. Справяте се добре със задачите си.  Не се разсейвайте с мисли за личните проблеми, които можете да разрешите в края на деня. Не проваляйте добрите възможности за изява и не пропускайте да дадете най-доброто от себе си. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

СТРЕЛЕЦ

Денят не е добър за здравето ви заради бликащата емоция, която ви тласка към депресивни състояния. Като добавим и емоциите от предишния ден ставате неуправляеми. Конфликтите са много. Добре е да премълчавате. Обмислете новите си идеи и се отдайте на творчество. Начинанията отложете за друг ден, въпреки намерението да ги стартирате. Служебните си задачи ще завършите в срок. Не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте. 

КОЗИРОГ

Въпреки умората от предишния ден сте във форма и ще работите с удоволствие, но и с намерение да постигнете целите си. Напрежението няма да е малко, но ще сте удовлетворени от постигнатото. Бъдете сдържани и предвидливи, за да не се опитат да ви натоварят с рисковани задачи. Очаква ви финансов успех. Избягвайте доверяване на непознати хора. След напрежението през деня заведете любимия си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Посещение от чужбина ще ви изненада приятно. Хората, с които се срещате са интелигентни, заети в различни професионални сфери. Поднасят ви интригуваща информация.  Не проявявайте доверчивост, за да си спестите нови разочарования, особено ако още не сте се отърсили от предишните. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове. 

РИБИ

Трудности и неприятности, които сте предизвикали сами са причина емоцията ви отново да победи разума и да се превърне в нападателно поведение и агресия. Постарайте се думите и постъпките ви да не изпреварват мисълта. На работното място ви липсва желание за активна работа, но сте длъжни да докажете, че сте перфектни, въпреки трудностите. Вечерта ще се радвате на хармонични отношения у дома. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (877) 16%
Спас Гърневски (780) 14%
Д-р Иван Чомаков (534) 10%
Славчо Атанасов (1434) 26%
Иван Тотев (1463) 26%
Здравко Димитров (481) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: