ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Капан на КАТ очаква една зодия, чаровник разрушава света на друга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 16.06.2021Коментари (0)10495
©
Дневен хороскоп за 16.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Прибързаността на работното място е във ваша вреда в този ден, защото Меркурий е все още ретрограден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение и заплащането е добро. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва. Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни. 

ТЕЛЕЦ

Подгответе  се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи са свързани с рисковани действия, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре, но по-бавно заради ретроградното движение на Меркурий. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако сте прозорливи. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на сексуални изживявания с любимите си хора. 

БЛИЗНАЦИ

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, за да не ви изпреварят, но договорите подпишете след 23.6. заради все още ретроградния Меркурий. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си без да се посъветвате. Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

РАК

Не се опитвайте да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това. 

ЛЪВ

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място, заради противоречие с вижданията на колегите си, подтиквано и от ретроградния Меркурий. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи. Вечерта се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка. Докажете на любимите си хора, че сексът с тях ви доставя удоволствие. 

ДЕВА 

Днес ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с приятели или близки хора. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден, заради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в поведението си. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими. 

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и сега ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително и заради ретроградния Меркурий на когото се противопоставяте. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, въпреки че пътувате за делова среща, затова ако сте зад волана. не прекалявайте с високите скорости. В разговорите с любимите ви хора не бива да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете на любимите си колко сте всеотдайни в чувствата си и им доставете незабравими сексуални наслади.

СКОРПИОН

Поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят, в противоречие с ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Жените да отделят повече време за себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Очаква ги ново романтично запознанство. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена, особено при ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения, ако сте уговорили делови срещи. Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, в противоречие с ретроградния Меркурий, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни, а вие знаете точно какво искате да постигнете. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, само защото искате да се противопоставите на ретроградния Меркурий, но във ваша вреда. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър за да подготвяте за подпис договори, свързани с банкови институции. Колкото по-бързо се приберете при любимите си хора, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимната си половинка, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Намерете компромиса, за да се чувствате щастливи. 

РИБИ

Внимавайте, подвластни сте на трудно сдържана емоция, а и Меркурий ви помага с ретроградното си движение. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите във времето и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика, ще се превърнат в причина за професионални проблеми. Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но може да бъде и много коварен. Целта му е да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1457) 26%
Иван Тотев (1495) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: