ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Какво представляват залозите на живо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 13.05.2021Коментари (0)1667
©
Подозираме, че всеки спортен запалянко си спомня с носталгия миналото и целият ритуал при даването на спортна прогноза. Всичко започваше със закупуването на спортен вестник, разглеждането на програмата, четенето на някои прогнози и коментари, разходка до букмейкърския пункт, дебат с всички останали и в някои моменти дори не правим прогнозата, която искаме.

Днес повечето спортни прогнози се правят в онлайн пространството и можем да получим дори промоционални условия. Такъв пример е Winbet bonus , позволяващ по-добри условия и смели прогнози. В миналото имаше и един особен негатив – прозвучи ли първият съдийски сигнал, всички залози приключват.

Можете да попитате редица фенове, които помнят скоростта, с която са се опитвали да стигнат колкото се може по-бързо до букмейкърския пункт. Благодарение на интернет и мобилните приложения, всичко това остава в миналото, защото прогнози се приемат по всяко време, а в някои случаи можем да получим и възможност за  пряко предаване, което означава, че винаги ще сме близо до любимото си дерби и дори в движение.

Това обаче не е всичко, благодарение на тази секция ще открием, че покрай стандартните прогнози имаме възможност да се възползваме и от така наречените микропазари. Какво представляват те? Това са онези по-малки събития, които се случват във всеки един спорт – може да бъдат преки свободни удари, брой корнери и още много други. По-важното е, че всяко едно събитие се появява много бързо сред пазарите и винаги има достатъчно висок коефициент, за да спечели вниманието ни.

Ще се изненадате колко точно възможности се предлагат в рамките на една среща, следователно запалянковците имат възможност да вземат максимума от любимото си дерби и с правилен поглед към играта да инкасират и по-сериозни успехи. Най-важното е, че вече времето е на страната на самите клиенти, а след като самите прогнози се правят в онлайн платформи, а не с помощта на още редица разбирачи, не е изобщо трудно да видим и защо интересът се повишава толкова бързо.

Модерната технология наистина даде пълна свобода в ръцете на феновете и макар в този случай фокусът да е насочен към футбола, всяка друга популярна дисциплина получава същото внимание. Като започнем от електронни спортове, преминем през тениса, волейбола и дори ръгбито. Разбира се, за поддържането на микропазарите е необходим и екип и само реномираните брандове предлагат точно такова разнообразие. Все пак царят остава футболът, както ще забележим в този линк и това в никакъв случай не трябва да ни изненадва, все пак аудиторията му е повече от половината свят, а футболни срещи има по всяко време.

Следователно и носталгията може да остане в миналото, защото операторите направиха мобилни приложения и позволяват да превърнем своя телефон в истински спортен терминал, а да не забравяме, че гледането на срещи обикновени не изисква правенето на прогноза, а често ще се сведе до депозит в профила на играча. Именно това накара и повечето фенове да преосмислят заплащането на премиум спортни канали, все пак в края на всеки сезон сме забелязали как съдържанието се променя със стари документални филми, които можем да открием спокойно и в мрежата. Тук обаче имаме шансове дори да инкасираме печалби, което автоматично поставя букмейкърите като основен избор.

Имайки предвид засиленото внимание към тази секция, очевидно и самите запалянковци го предпочитат, все пак това е свобода, която поставя цялото футболно представяне в едно ново измерение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (882) 16%
Спас Гърневски (787) 14%
Д-р Иван Чомаков (538) 10%
Славчо Атанасов (1443) 26%
Иван Тотев (1473) 26%
Здравко Димитров (484) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: