ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Известен български актьор с тъжно признание: Остава ми малко, заминавам си вече!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:25 / 24.11.2021Коментари (20)203396
©
Павел Попандов натъжи зрителите в ефира на ТВ 1 с това, което сподели.

"Аз съм вече на 75 години. Остава ми малко. Заминавам си вече, но тези избори за мен бяха най-важните. Дори бяха по-важни от първите демократични избори. Защото вече 30 години сме затънали в тази тиня, в това блато, което не може да се източи, за да стигнем твърда земя. 

Румен Радев е изключително честен и почтен човек. Той винаги ще казва на хората за нередностите и ще критикува там, където това е нужно."

Това коментира в ефира на ТВ1 актьорът Павел Попандов, който бе и в инициативния комитет на Румен Радев

Да, влизането в ЕС и НАТО са супер благини, които получихме! И как ги получихме!? Като някой просяк, на когото му подхвърлят залче хляб само и само да слуша. Ето сега това, което силно ме впечатли. Зададоха въпрос за Крим и Радев отговори. Крим в момента е руски. 1654 г. Крим е присъединен към Русия. Хрушчов прехвърля Крим към Украйна заради строителството на два канала и да се облекчи административно тая история, коментира той.

Ако Герджиков беше човек на място, щях да откажа подкрепа на някои партии и хора. Не може да казва, че са го пришили към някого. Това не става без разрешението му. У нас никога не е имало демокрация. Това, което гледаме е деградация", коментира той.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Напълно съгласен и солидарен с всички които заявиха,че Радев Самальотчика е един отвратителен комунист ,протеже на някои утвърдили се стари комунисти.и не се учудвам защо голям процент от българите гласуваха за него .Ами много ясно ,голям процент от нас са със социалист.мислене.Да ама не няма връщане назад .Дори и да се върнем ,, С БСП. ще е още по зле Слушах един икономист какво каза за политиката на БСП ,,,те следват социалната политика индексиране на пенсии ,и т.н .До какво води това ,до нищо добро т.е.Влизане в спиралата на Аржентинския модел т.е ,,вдигат се пенсии ,вдигат се заплати на държ.служители и мин.раб.заплата .после инфлация .После Синдикатите реват за нова индекс.на пенсии,и Мин .раб заплата и нова изкуств.инфлация,и накрая всеки има пари само да си бърше задника с тях.Това не решава нещата .Да ама за тях е важно ,,Нали вдигнахме на хората ,поне временно да сме хубави .Радевци ,РАШКОВЦИ пълно в тая държава .Пълно с популисти навряха се в държ .апарат пак като глисти .Така е за много хора временно ще им замажат очите с някой лев ,повтарям временно ще е добре .Ама тия хора разсъждават така ,,Ами то всичко е временно ,и ние сме временни .Ама аз не мисля така ,защото трябва да се мисли за младите хора,а не както много си казват ,,Аз искам аз да си изкарам добре живота пък следващите да му мислят .Сега БСП ,РАДЕВ И КИРЧО И КОКОРЧО ДА МИ ДАВАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ,ПЪК МЛАДИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ТЕГЛЕНИТЕ КРЕДИТИ ,ДА ПЛАЩАТ ТЕ И ДЕЦАТА ИМ .Ей това си мислят някои .Пък други даже и не се замислят ,,Важното е да дават
+6
 
 
НЕ, няма как честен човек да назначи за министър, главният следовател на България през 90-те! Хора, този човек е разследвал и е отговорен за разследването на 200+ убийства на мафиоти бе, този човек е отговорен за създаването и разрастването на МАФИЯТА в България ! От комунистическа държава с минимална мафия под негово ръководство става това, което преживяхме през 90-те и берем плодовете сега!!! БЕ този човек е отговорен за разследванията на пирамидите и банките през 90-те и ограбването на хората през тях, за разследнето на ЦЯЛАТА приватизация до 2000-та!!! Няма как ЧЕСТНИЯТ човек Радев да назначи комунистическият прокурор Бойко Рашков - шефът на НСС през 90-те за министър на каквото и да е през 2021!!!!! Няма как честен човек да назначи на най-важния си пост - шеф на стратигическият съвет към президента едно ченге от ДС - Александър Малинов, което САМО в интервю се хвали, че последен е говорил с Васил Илиев преди да го убият през 90-те, не само но в качеството си на депутат от БСП го е и съветвал множество пъти.....стига бе хора има стари снимки с бизнес срещи и с шефът на Мултигруп Илия Павлов!!! Хайде сега ми обяснете ВНИМАТЕЛНО как един честен човек Румен Радев ще направи тези назначения на Бойко Рашков и Александър Малинов през 2021 година! МУТРИТЕ а! Какво ви става??? Вижте му назначенията! Този е ЯКО ЗАВИСИМ ОТ някой или нещо!!!
-2
 
 
Както каза в ПРАВ ТЕКСТ ПРЕЗИДЕНТА..... КРИМ В МОМЕНТА Е РУСКИ И НА НЕГО СЕ ВЕЕ РУСКИЯ ФЛАГ!!!!!
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 25.11.2021 г.
-3
 
 
Малко факти за Крим: Присъединен е към Руската империя век преди нашето Освобождение. От тогава, че и преди това Крим се русифицира усилено, като са се водили борби с кого ли не за влияние над полуострова. Тогава Украйна е била само понятие, не и държава. 20-те год на миналия век Крим става автономна република към СССР и 90-те го "зачисляват" към Украйна. Кримчани спретват референдум и обявяват независимост, но номерът не минава, Крим става уж украински. Посли си се връща както е редно към Русия, какъвто е бил винаги в новата история на Русия/СССР/Русия. Такива са фактите, другото са интерпретации и геополитически борби.
+5
 
 
За съжаление - това е българската интелигенция и културтрегери- подлоги на всяка власт! Като споменават тези векове- 16, 17, 18 , че тогава бил руски, не се ли сещат, че тогава България е била в Османскта империя- сега ние в турска територия ли сме?!
+7
 
 
Горкичкия.Не годините болестта доста е увредили мозъка му.Ще плещи все повече глупости.
+7
 
 
Господин Попандов греши! Или нарочно, в услуга на определени политически среди, или поради пропуски по история! Крим е анексиран (забележете-анексиран!) от царска Русия за първи път през 1783 г. До тогава е бил територия на Османската Империя. Така че господин Попандов, четете история, и не се превръщайте в подлога дърти години.
+3
 
 
Това за 1654 г. е пълна измислица. Няма нужда от фейкове на стари години.
+2
 
 
Значи,боклук червен,кауня маже да бъде подкрепен от бкп-бсп и членовете му - като тебе,например,а г-н Герджиков не може да получи подкрепа от никоя партия?Заминавай,тръгвай,не му мисли,ще *плачем* за тебе*,боклук!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: