ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Изключително големи финансови успехи за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 29.07.2020Коментари (0)12688
©
Дневен хороскоп за 29.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН 

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си без да ви досаждат, но разговорите са неизбежни. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете особено предпазливи. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате, а от вас зависи да докажете че изневяра няма. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото. 

БЛИЗНАЦИ

Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени. По-добре не давайте съвети, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията. 

РАК

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация без значение в каква сфера е развиват. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ЛЪВ

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. 

ДЕВА

Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.  Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване, но като преценят кой е правилния подход. Не била вие да каните на ресторант и да плащате сметката. Семейните да не допускат изневери.

СКОРПИОН

Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново. 

КОЗИРОГ 

Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас. Очаквайте приходи. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства. Проявете сдържаност в общуването. За да срещнете половинката си приемайте хората такива каквито са, вместо да се вглеждате в недостатъците им. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения. 

РИБИ

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока и губите ценно време. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (906) 16%
Спас Гърневски (812) 14%
Д-р Иван Чомаков (551) 10%
Славчо Атанасов (1493) 26%
Иван Тотев (1523) 26%
Здравко Димитров (506) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: