ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Изгодни делови предложения за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 18.11.2020Коментари (0)3377
©
Дневен хороскоп за 18.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място нито у дома. Ваш съсед ще ви създаде проблеми рано сутринта, когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на курс за квалификация, за който отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да приемете обучението. Посветете част от времето си сутринта, а и цялата вечер на семейството си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а защо не и приятна емоция, ако ги заведете на ресторант и се повеселите. След това интимните мигове ще ви се усладят.

ТЕЛЕЦ

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, ако се налага да заминете на делово посещение, нека друг шофира вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж. Не са изключени крайности в поведението ви и неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Независимо от личните ви разкрития проверете отново дали не грешите.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви. Ще постигнете целите си, но бъдете търпеливи и осъзнато отговорни, а и не бива да рискувате. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин обезоръжавате неприятелите си. Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си, на приятни емоции и спокойни разговори с любимите си хора. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, въпреки че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи преди празниците в края на месеца, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

ЛЪВ

Искате да получите нова информация и да обогатите знанията си и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Семейните да съхранят отношенията си. Ако не сте семейни имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. 

ДЕВА

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

 

ВЕЗНИ

Денят ви е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но и с предвидими и за ваше успокоение преодолими професионални трудности. Въпреки че бавят работата ви се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте, но и не харчете спечелените пари. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение от работното място и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм и да оставите ядовете си пред прага. 

СКОРПИОН

Омръзнали са ви претенциите на вашите колеги и близки, защото не са наясно какво искат и ви пречат да работите. Едните искат да им помогнете, другите - постоянно да им обръщате внимание. Не се включвайте в несигурни инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие във ваша половинка, а и невъзможност да повярвате в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка след любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи, заради завистта на ваши колеги, които искат да са на вашето място. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ще бъдат успешни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че сте предупредили, че ще работите и няма да сте си у дома в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка. 

КОЗИРОГ

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което е пречка да се справите със задачите си, но е по-добре да си останете на работното място. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Ако не сте семейни не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят преди края на годината. Няма да бъдете щастливи. Семейните да прекарат вечерта със своите близки.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес се появяват в живота ви, при това изтъкани от любопитство и желание да научат много за вас. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от дома в почивния ден. 

РИБИ

В този ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте на работа, а вечерта решите да прекалите извън дома си и пренебрегвате любимите си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1449) 26%
Иван Тотев (1485) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: