ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Илиян Джевелеков: Любовта е черно-бяла
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 27.04.2011Коментари (94)11088
© www.themovielove.net
Тези, които са гледали хитовия български филм "Love.net" навярно знаят, защо феновете на Локомотив го наричат "Локо.нет". Режисьорът Илиян Джевелеков, освен че шашна с интервютата си, в които ни в клин ни в ръкав отсича "Любовта е черно-бяла", в самата лента на филма също е вмъкнал нещо, което не бива да се пропуска.

"Има едно намигване към агитката на Локомотив", провери бдителността ни Джевелеков, при първата си среща с представители на фен-клуба от Лаута, които вложиха всячески усилия да се свържат с кино-твореца. Но понеже се бяхме подготвили предварително и изгледахме самия филм под лупа, оборихме твърдението на Илиян, с това че "черно-белите" намигвания в лентата са повече.


В краткото си интервю за феновете на Локомотив, Джевелеков разкри, че е пловдивчанин, но заради нестихващите си ангажиментите и все по-оскъдното свободно време рядко намира възможност да дойде в родния си град. Но дори и далеч от Лаута признава, че следи какво се случва с любимия му отбор.

"Първият ми мач беше легендарното 7:3 срещу Ботев. Трето поколение локомотивец съм, тогава бях с баща ми и дядо ми. Няма как да забравя пълния стадион и еуфорията. Като ученик ходих много по стадионите, повечето пъти бяха препълнени. Помня отбора с Бонев, Гочо, Бончев...; после Едо, Аян, Сотиров, Курбанов, Киримов... Имаше силни футболисти и беше голямо удоволствие да се иде на "9-ти септеври" пред пълен стадион. Тогава ги следвахме неотлъчно с още няколко човека. Бил съм и в Казанлък, когато при победа над Розова долина влизахме в групата. На Локото това му е великото, че няма значение "А", "Б" група, агитката е вярна и следва отбора" спомня си режисьорът.

"Предпоследният път, когато гледах мач на живо отново беше ключов мач - победата с 4:0 над Ботев. Тогава бях с трима приятели, които също като мен не бяха стъпвали на стадиони от години. Казах им на майтап, че Локомотив ще вкара по един гол за всеки един от нас и то взе че се случи - вкарахме четири", смее се Илиян.

В лентата на "Love.net" той успява да хвърли пловдивските кино-зали (сигурно и не само тях) в екстаз с появяването на снимка, на която фен на Локомотив с черно-бяла фланелка отсича, че любовта е черно-бяла.


"Снимката е на един мой приятел и пловдивски художник - Митко Железаров. Сложих я без той да знае и на премиерата щеше да пукне от смях. С него се шегуваме постоянно - когато ме потърсихте, за да се видим, реших, че това е някакъв майтап от негова страна" поддържа доброто настроение на разговора Джевелеков.

Както и по-късно отбелязахме, локомотивския привкус се усеща и в поне още две сцени от филма. А именно при разговора си с персонажа на Христо Шопов, познатият актьор от "Шоуто на Слави" Николай Станоев носи под якето си фланелка с нарисуван смърф на нея. В стаята на Тони /17-годишният Тео Аврамов, който във филма е син на героя на Христо Шопов/ по-наблюдателните могат да открият по етажерките някои артикули от магазина на локомотивския фен-клуб. Илиян Джевелеков признава, че любовта му към черно-бялото се приема със закачки и от колегите му в София.


"Забавляваме се. Най-вече с тези, които не се интересуват от футбол. Най-често ги питам от кой отбор са и като ми кажат, че нямат любим отбор или изобщо не се интересуват от футбол, направо ги правя локомотивци. Имаме няколко пловдивчани във фирмата и когато някой от града дойде на интервю за постъпване на работа ги питам от кой отбор си. Щом не са от Ботев, може..." шегува се отново Илиян.

Самият той приветства идеята за организирането на специална Локо-прожекция на филма, на която фенове, ръководители и дори целият представителен отбор на "смърфовете" да изгледа хитовия български филм в една от големите кино-зали в града. Подобно събитие най-вероятно ще стане факт в средата на месец май, като ще бъдат поканени и част от актьорите от филма.

Източник: lportala.net








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече ,,откраднахте'' и думата любов.Само локомотивец може да я изрича.Ние ботевистите пък сме откраднали ,,обич''.И сега какво да правят младите.Да се държат за ръце и да си поднасят цветя.Може да се целуват,но не да се обичат и любят.Това разбира се е майтап за тези които го понасят.Самия ник или влизане на ботевист във ВАШАТА тема е повод за обиждане и хулене на отбора и феновете ни.Лично аз видях само два язвителни коментара.Скъсайте с комплексите.Режисьор внесъл сполучливо реплика и персонаж за любимият си отбор и само това че е от НАШТЕ ще го направим светец.Браво на момчето/по-малко е с 4 години,но си спомня ,,оня'' мач /.Безспорен талант който има бъдеще.Не случайно е школувал при Слави.Но ако беше ботевист.....
+5
 
 
и наи великия мач с черномореч бс за влизане в групата пропусна който е бил на мача знаи за какво любовта е черно бяла
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Любовта е черно-бяла... В черно и бяло е нашата обич и винаги с вас ще бъдем до края, дори и забрани и нови закони не ще ни попречат да бъдем с теб... Локо алее, Локо алее...
+3
 
 
Черно-бяло знаме в центъра на Кънчова поляна. Тва е само една от сцените на новия филм " Черно-бяло робство",скъпи ми кърначета. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! ЛЮБОВТА Е ЧЕРНО-БЯЛА !!!
+4
 
 
такава жалка жълта трагедия само заради това че в някакъв филм, който половината папагали не са и гледали се показал някой с фланелка на Локомотив??? То бива жалки хора , ама ....вадят се пак някакви несъществуващи истории на перушани, пак злоба и явна комплексарщина, сълзливи истории за неверни факти и така....ей много мъка в околните села
0
 
 
цитат:
Най-често ги питам от кой отбор са и като ми кажат, че нямат любим отбор или изобщо не се интересуват от футбол, направо ги правя локомотивци.
Много е прав човека- който разбира от футбол вече е избрал отбора на Пловдив-БОТЕВ!!!
0
 
 
очаквайте новия касов хит отрепка.ком създаден от някоя жълта отрепка
+1
 
 
чета коментари на по -старите фенове на ботев, локото и спартак и ми става мило и носталгично. дано доживеем пак времената когато 9 Сеп се шълнеше до дупка и когато нямаше такава омраза между пловдивските клубове. браво за филма - всяка талантлива "майна" трябва да се адмирира.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: