ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Хороскоп за 16 януари: Една зодия не трябва да очаква помощ днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 16.01.2023Коментари (0)2186
©
Дневен хороскоп за 16.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не правете опити да си извоювате незаслужено повишение и похвала. Доказали сте се като добри професионалисти, но изчакайте и оценката на вашите началници, особено при ретроградния Меркурий. Предпазливостта е задължителна за всички работещи в сферата на търговията и транспорта. Предпазвайте се от загуби и от проблеми с техниката, с която боравите. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последните дни.

ТЕЛЕЦ

Преди всичко днес сте орисани да успявате с каквото и да се захванете. Очаквайте новина, която ще ви изненада приятно. Приходите следобед са гаранция за признание. Не отминавайте с пренебрежение предложенията за нов бизнес, но го обмислете заради все още ретроградния Меркурий. Направете необходимите проучвания за коректността на хората, които ви ги отправят. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от интимни мигове и секс.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте помощ, а разчитайте на себе си на работното място. В материално отношение жънете успехи. Отделете време на обед, за да се срещнете с ваши задгранични партньори, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Изгладете възникналите финансови разногласия с колеги. Не се противопоставяйте, ако вината е ваша, а те предлагат начин за разрешаването на проблема. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Поставете ново начало в живота и ще се отърсите от притесненията на вашето работно място. Уговорете значими делови срещи, дори и онлайн и не пропускайте да докажете знанията и интелекта си. Справяте се със задачите си и при ретроградния Меркурий. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. Въведете в ред служебна си и счетоводна документация. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат парите от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнали съгласие, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Вашият стремеж към признание не бива да надхвърля позволените граници. Завършете отлаганите служебни задачи и се постарайте да поставите ново начало. Може да осъществите финансовите си проекти. Внимавайте с деловите контакти при все още ретроградния Меркурий. Трудностите са преодолими, ако не изпадате в паника, което не е типично за вас, но понякога, когато сте преуморени като днес ви се случва. Не пътувайте! Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

ДЕВА

Очаква ви финансов успех, особено ако сте се заели с отговорна служебна задача, която ще завършите днес. Успехът е и с всички заети с творчески професии. Бъдете разумни и не се надценявайте, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Обсъдете възможността да започнете частен бизнес и прегледайте финансовите си документи. Преценете дали имате достатъчна стабилност, за да не се налага кредитиране. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Денят ви е изпълнен предимно с работа, но и с успехи и впечатляващи делови предложения. Инвестиция в задграничен проект, който днес завършвате, ви дарява самочувствие въпреки ретроградния Меркурий. Ако се налага да обсъждате с адвокатите си документи, във връзка със задгранични инвестиции или за наследствени имоти, направете го в този ден. Личните ви отношения изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си партньор, да не спорите заядливо и да не му изтъквате недостатъците, ако сте ядосани на някого. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не е във ваша полза да взимате прибързани решения. Творческото отношение към вашата работа ще издигне авторитета ви и ще увеличи влиянието ви сред вашите колеги и при ретроградния Меркурий. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние при изпълнение на вашите служебни задачи. Очаквайте новина за финансови постъпления. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

СТРЕЛЕЦ

Деловите срещи ще изненадат и вас и партньорите ви с неочакваното развитие на разговорите. Не сте подозирали, че ще участвате във важен проект, но не бързайте с положителния отговор. Служебните разговори също ще бъдат успешни, ако не се надскачате и не си вредите в противоречие с ретроградния Меркурий. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си служебни задачи и ще ви зарадват приходи. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пилейте времето си с размисли върху това, което чувате от колегите си. Дори и когато се опитват да ви ядосват умишлено, бъдете задълбочени в работата си, за да отхвърлите служебните си задължения. Не взимайте важни делови решения и не се включвайте със свои пари във финансови инвестиции, за да не се окажете изправени пред фалит, а и Меркурий е ретрограден. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от прибързаност и грешки, които ви бавят при изпълнение на планираните задачи, въпреки успешния ден. Чувствате се безпомощни и подтиснати заради конфликти между ваши колеги. Откажете се от деловите срещи, заради ретроградното движение на Меркурий, дори и ако партньорите ви са много настоятелни. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

РИБИ

Срещите в деня са полезни за вас. Запазете доброто си настроение и работете активно, без да се уморявате и ще успявате. Творческият подход ви носи успех. Подложени сте на стрес на работното място, и на влиянието на ретроградния Меркурий, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквате и добри приходи, но не с цената на преумора. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (797) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1461) 26%
Иван Тотев (1497) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: