ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Халваджиян: Не само у нас, в цяла Европа всичко се вдига! Ако знаете какви цени ми изпраскаха!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:40 / 27.01.2022Коментари (5)25502
© Нова тв
"Не са много предаванията, които имат толкова дълъг живот. Щастлив съм, че "Капките“ продължават да са това, което бяха преди 10 години. И също така, че продължават да събират в понеделниците милиони българи пред екраните. Това е нещо позитивно. Ние също преживяхме трудно локдауна. При първия такъв, "Капките“ бяха без публика при празни зали. Но се получи оригинално и дефекта го превърнахме в ефект. Трудно е и за водещите, и за журито, и за артистите да излизат на празна зала, когато няма обратната връзка“, сподели в студиото на "Здравей, България“ продуцентът Магърдич Халваджиян.

"От днес официално започваме да съобщаваме участниците. Ще ви кажа двама, а останалите постепенно ще ги обявяваме. В шоуто влиза един лекар - доцент Мазов от "Откраднат живот“ (говорим за актьора Моню Монев, познат на зрителите на Нова от хитовия медицински сериал), а другото име е Руслан Мъйнов. Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем "Капките“ там, откъдето те започнаха. В началото бяха повече имитации и актьори. Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че "Капките" е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, разкрива част от звездните участници продуцентът.

"Ако решиш, че нещо, което правиш, е матрица, си свършен. Винаги трябва да правиш нещо ново и да изненадваш зрителя. Във всяка работа е така. Ако приемеш, че работата ти е copy-paste, това е началото на края. Трябва винаги да се развиваш. Не можем да излизаме много от формата. Той е ясен и има правила. Но винаги можем да направим изненада на зрителя и да разнообразим. Можем по някакъв начин да променим матрицата. Но виждаме, че вече 10 години "Капките“ работят безусловно и механизмът е намерен много точно“, коментира за трудностите при създаването на шоуто Магърдич.

"За десетия сезон много мислехме какво да направим като промяна и взехме решение, което вие чувате за първи път. Рачков се връща в "Като две капки вода“ и ще бъде водещ заедно с Геро."Забраненото шоу на Рачков“ се измества за септември месец, тъй като няма как той да води две предавания. Взехме решение за юбилейния сезон, Рачков, който е емблема на шоуто да се завърне заедно с Геро. Това е позитивна новина, тъй като публиката си харесва водещите на "Капките“. Миналата година, той пропусна един сезон, когато стартира неговото предаване“, споделя втората голяма новина, свързана с дългоочакваното шоу в ефира.

"Най-лесен ми е кастинга за "Капките“. Хората искат да участват в шоуто. Не им се обаждам аз, а те ме търсят. Има много желаещи, защото шоуто показа, че артистите, които влизат в шоуто, извличат само позитиви за кариерата си. Няма скандали, интриги, от които артистите се притесняват, тъй като те влияят на имиджа им. Трудното е друго. Замислете се, че за 10 години минаха толкова много хора през "Капките“ и не са повтаряни, като изключим сезона "All Stars“. Истината е, че шоуто е голяма провокация за тях, защото излизат от собствения си калъп и за един артист, това е много важно.

Артистът си е изградил собствена матрица и когато идва в "Капките“ му се налага да разруши всичко, което е градил, за да прави различни неща. Това за тях е огромна провокация, с плюс. Те харесват провокацията, тъй като душата на артиста е такава и те искат да правят различни неща и да се изявяват по различни начини. Всички помним провокацията на Геро, на когото се наложи да изпълни песен на Spice Girls – това е емблематично изпълнение. Смятам, че световните големи артисти, много рано са надживели комплексите си. Артист с комплекси не може да е артист. Трябва да си освободен от тях. Вземете един Роби Уилямс, който в клипа си подскача и е облечен като зайче. Те нямат тези комплекси и затова са толкова големи“, коментира каста и звездните участници.

"Калин Врачански направи уникални неща в шоуто. Скоро го гледахме отново и мога да потвърдя, че той се хвърли в предизвикателството. Откровено споделям, тъй като 25 години работя с актьори, артисти и хора от шоу бизнеса, такъв професионализъм какъвто имаше при него, е рядко срещан. До всеки детайл се изпипваше и той работеше денонощно, за да си изгради образа. Свалих му шапка. Понякога в шоуто идват хора, с мисълта да участват и не го приемат на сериозно. Когато мине първият лайф, осъзнават къде са попаднали и се стягат. Докато Калин от първата секунда влезе по този начин. Уважавам професионализма и хората, които работят на 100%. Не можеш да излъжеш по телевизията и всичко се вижда“, допълва Магърдич.

"В първия сезон се спомням скованост – наша обща. Започваме шоу, което дори не можехме да го обясним. Някакви звезди имитират други звезди. Вече има традиция, но преди 10 години не беше така. Когато разчупваш стереотипи в началото винаги е трудно, защото не знаеш доколко зрителят ще го възприеме. Първият сезон няма много общо със сегашните. Тогава опипвахме почвата. Имам едно хубаво качество. Когато гледам нещо, умея да се абстрахирам от това, че съм режисьор и продуцент и го гледам като зрител. Ако ми въздейства и усетя, че искам да го догледам до края, то инстинкта ми показва, че това работи“, си припомня началото на шоуто.

"Навсякъде цените се увеличават, в цяла Европа е така, всичко се вдига. Аз съм производител на просеко - ако знаеш какви цени ми изпраскаха сега за бутилки, за етикети, за кашони. Всичко се вдига навсякъде. 20 процента е в Италия вдигането на суровината. Ние плачем и си мислим, че само в България става нещо. Обща е бедата", коментира продуцентът повишаването на цените у нас.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, колкото и да е неприятен, в този случай е прав. А и вижте, че само последните редове са по темата от заглавието - тях ги знаем как се пишат - да кълват шараните :-))))
0
 
 
Лъжеш Халваджиан, цените навън вече са по евтини от тук и то осезаемо...слънчогледово олио в Италия 1.35 евро...и да не изреждат можете да си проверите...
+2
 
 
Мазен си,хлъзгав и не ме кефиш! Какво послание има шоуто,актуално,образователно или възпитателно! Смешките ги прожектирай на внуците си...националния ефир е за стойностни предавания! Жалко ,че нито синът ти ,еле па внукът ти ще са войници...няма кой да ги научи за това!
+3
 
 
Стига рева арменец....имаш милиони с 0 от зад тръгнал да реве за кашони...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: