ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Голям късмет и неочаквани високи приходи за една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 21.07.2020Коментари (0)4348
©
Дневен хороскоп за 21.07, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте в състояние да владеете живота си и да управлявате съдбата си. Не допускайте влияние върху плановете си  от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори. Денят не е благоприятен за явяване на интервю за работа. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки трудностите ще си възвърнете увереността в собствените сили. На работното място сте разсеяни и без желание за активна работа, но трябва да се справите със задълженията си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте възможността за приходи, които не са ви излишни. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

БЛИЗНАЦИ 

На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството и кавги с колегите. Не споделяйте плановете си с непознати хора, защото ще ви изпреварят с тяхното осъществяване. Това, което трябва да завършите няма да ви достави удоволствие, но хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови възможности. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението. 

РАК

Не очаквайте положителни резултати на работното място. Не се надявайте на финансови постъпления, ако сте се провалили при изпълнението на задачите си през изминалите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция, особено ако упорстват и ви досаждат да ви предлагат съвместен бизнес. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. 

ЛЪВ

За пореден път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед. Не проявявайте прекалени амбиции на работното място или ги прикривайте от колегите си завистници, дори и ако привидно ви подкрепят. Заредете се с оптимизъм, дори и ако ви мамят. С доброто си настроение ще преодолявате неусетно трудностите по пътя си. В личните отношения сте нестабилни, скъпи жени. Проблемите са обвързани с вашите непрекъснати съмнения, за които нямате причина, че не сте достатъчно достойни за вашите партньори. Изтрийте от съзнанието си тези мисли.

ДЕВА

Постепенно се възвръща вашата самоувереност, вярата във вашите знания и надеждата да завършите започнатото до края на този ден, въпреки че ви беше обзела депресия. От значение е да намерите време и да започнете делови разговори, които ще ви донесат успех. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса за пореден път и все по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден. 

ВЕЗНИ

Пазете се от разправии, за които причина сте вие с инатливото си и агресивно поведение не само към вашите колеги. Емоцията днес ви пречи да приемете съветите и да се вслушате в градивната критика. Преценявайте приказките си, защото ще се изпокарате с вашите колегите си и след това трудно ще възстановите отношенията си. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си. 

СКОРПИОН

До обед ще жънете успех и ще постигнете на целите, които сте си поставили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на колегите ви, е преди всичко във ваша вреда. На работното място не споделяйте плановете си. Съветът ми към вас е  да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, приятелства, познанства. Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Отново ви очаква успешен, активен ден, но пък приходите си заслужават да се потрудите повече от обичайното, дори и ако се преуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък, но ще успеете и ще сте доволни от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на околните. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.  

КОЗИРОГ

Предстои ви ден, който е добър за разговори. Ще имате успех както на работното място така и в личния живот. Бъдете внимателни в думите си. Давайте право и на колегите си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще започнат да се топят и ще настъпи затопляне на отношенията, които сами съсипахте. Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си, стига да е възможно, ако вие сте причината за проблемите. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не се обвързвайте прибързано в сексуална връзка.

ВОДОЛЕЙ

Вредят ви прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни при запознанства, ако сте принудени да ги осъществите и няма как да ги избегнете, без значение дали са делови или лични. Деловите разговори са неуспешни. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете задачите си на работното си място. Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са винаги женствени.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото. 

РИБИ

Радва ви бързият и отличен резултат, както и добрите приходи, които ви донесоха идеите и начинанията от предишните дни. В този ден продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи. Разчитайте на интуицията си. Деловите разговори и срещи  са успешни и ще реализирате отлична печалба. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: