ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големи успехи за една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 31.08.2020Коментари (0)6506
©
Дневен хороскоп за понеделник, 31 август, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Уредете си среща с ваш партньор, който може да ви помогне да постигнете професионалните и личните си цели и амбиции. Той притежава достатъчно знания  и умее да ви покаже посоката, но и да ви зареди с увереност. За да постигнете целите си, не си губете времето с безсмислени занимания, а се заемете с поставените задачи. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни и да провали брака ви, защото може да се влюбите и да забравите за целия свят. Не правете тази грешка и не се отказвайте и от желаните сексуални наслади с вашия брачен партньор. 

ТЕЛЕЦ

Искате да останете сами със собствените си мисли. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална омраза. Прикривайте професионалните си стремежите и не дразнете околните, като ги превръщате в свои неприятели. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

БЛИЗНАЦИ

Намерете компромисно решение в спор с вашите колеги, за да са доволни и да ви подкрепят. Начинанията са успешни и ще ви донесат ново признание и отлични приходи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не са планирани и ви се струват натоварващи. Имате по-важни задачи. Обстановката в дома ви е тягостна заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньора ви. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до скандал и неразбирателство и до лишаване от сексуални удоволствия. 

РАК

В този ден ви вреди ви желанието да поставяте под съмнение мнението на вашите колеги. Бъдете обективни и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред ръководството. Работещите в промишлеността и в сферата на услугите не са късметлии. Да очакват проблеми с конкуренти. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки, породени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Некоректност, измами и предателството на ваши делови партньори, на които сте се доверили ще ви разочароват още сутринта. Избягвайте запознанствата. Справяте се отлично със задачите си, а професионалните ви успехи са причина за компромиси от ваша страна. Не предизвиквайте ръководството с думи, за да не останете без работа. От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате. 

ДЕВА

До обед отхвърлете обичайните си задължения и не се мръщете на неприятни заради продължителното време за изпълнение. Новите задачи оставете за следобед, когато сте се успокоили от постигнатите резултати и отношенията с вашите колеги са хармонични.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението на колегите си. Не отказвайте предложената ви помощ. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни, скъпи дами, но имате сериозна връзка и съхранете хармоничните си отношения с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естественият и приятен завършек на деня. 

ВЕЗНИ

Заемете се с вашите най-важни служебни задачи. Пропуснатите възможности за изява в този ден са във ваша вреда, защото успехът е до вас и не е редно да го изпускате в края на месеца. Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали не трябва да създадете нови делови партньорства, без да влагате прекалена емоция и импулсивност при общуването. Ако не сте семейни мили дами, може да срещнете хора, които ви приемат и разбират и ще дарят с обич копнеещото ви за чувства и нежност сърце. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и сте решили да задълбочите отношенията си.

СКОРПИОН

Успехът ви в кариерно отношение изисква да не сте нахални и пробивни и да не налагате мнението си. Бъдете любезни, чаровни и не пропускайте да изявите интелекта си. Ако прекалите с желанието си да въведете ред и с педантизма си на работното място, ще усложните отношенията си с вашите колеги. Променете към по-добро отношения си в семейството и с вашите възрастни роднини, защото те разчитат изцяло на вас. Ако имате до себе си любим човек, а чувствата ви са споделени се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Полезни нови знания ви обещават нови, много по-добри възможности за професионална изява. Постарайте се да не налагате агресивно мнението си. Засилва се вашата чувствителност. Имате намерение да смените частично деловото си обкръжение, защото сте преценили, че имате врагове, които искате да отдалечите. Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

КОЗИРОГ

Промените ви помагат да осъзнаете, че надеждите ви няма да се осъществят според вашите очаквания, но не ви носят вреда, въпреки несбъднатите ваши планове и мечти. В нервността си може да предизвикате загуби на работното място. Служебните ви задължения остават на втори план, а недоволството на колегите ви ще достигне своя връх. В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимия си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Не бягайте от реалността и не се доверявайте на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в поредните необмислени начинания. Откажете се от стремежът си да се самоизтъквате. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си.  Новите ви идеи се реализират, ако цените помощта на околните и не проявявате ината си. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Занимавате се с привидно безполезни задължения, които са ви наложени насила, но ви носят приходи. Не проявявайте наивност и алчност и не харчете спечелените пари на мига за тото или хазарт, защото успехът не е с вас и няма да ги умножи, а след това ще страдате от безпаричие по ваша вина. Ще се изложите и ще провалите професионалните си планове за следващата седмица. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си или пък към брачния си партньор. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (884) 16%
Спас Гърневски (794) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1446) 26%
Иван Тотев (1482) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: