ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големи материални успехи за една зодия, друга ще пострада от конфликти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 02.09.2020Коментари (0)3928
©
Дневен хороскоп за 2-ри септември, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Днес се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари. Отложете домашните задължения, дори и са стигне до разправия с вашите близки. На работното си място на всяка цена се заемете със задачите си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте!   Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. 

ТЕЛЕЦ

Обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще си спестите умората, променете начинът си на работа. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които ще отдалечат във времето плановете ви. Не е изключена среща с ваши съдружници, ако имате общ бизнес, но не бива да сте прекалено разговорливи и доверчиви. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте прозорливи, може да извлечете полза от информацията, която ви поднасят, но преди това проверете всичко и сами, за да не се окаже подвеждаща. Може да се наложи целия ден да сте на вашето работно място. Не бъдете агресивни, ако ви предизвикат да водите спор по политически въпроси. Не е изключено да ви провокират нарочно, особено ако членувате в политическа партия или заради ваши лични причини сте започнали да се занимавате с политика. През целия ден имате възможност да докажете чувствата си, стига да не планирате раздяла с партньора си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не отказвайте на интимния си партньор сексуалните изживявания.

РАК

Разчитайте преди всичко на материални успехи, идващи от приходи, които сте заслужили, а не даром. Ако ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си. Ако премълчите и проявите такт ще спечелите уважението им и ще издигнете авторитета си. Не бъдете разточителни. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

ЛЪВ

Бъдете отговорни към постъпките си на работното място. Емоцията ви пречи да се съобразявате с колегите си. Вредите на отношенията си, въпреки че ваш колета също има принос, защото постоянно е готов да ви упреква за нещо. Ако днес ви предстои делово пътуване, проверете отново дали всички ваши лични и служебни документи са изрядни. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ДЕВА

Радвате се на успехи в личния и в професионалния живот, но ви съветвам да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която завършвате след броени дни, за да сте сигурни, че няма да се окажете с финансови проблеми. Не бива да уговаряте заеми. Въздържайте се от всички делови разговори, които могат да ви навредят. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни, ако сте прекалено упорити и настойчиви. Ефектът ще е обратен. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци или да настоявате за годеж, за да не се окажете самотни и нещастни.

ВЕЗНИ

Не противоречете на колегите си, въпреки че имат мнение, което не ви допада. Следобед се постарайте да работите без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. За ваша изненада в този ден може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в нова посока. Обмислете в детайли предложението. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

СКОРПИОН

Днес сте притеснени от новината, че ви информират за задължения по отдавна изтеглен и реализиран кредит, за който сте изплатили задълженията и сте го забравили. Ще се наложи да се консултирате с адвоката си, за да не се окаже, че сте подвластни на измама. На вашето работно място трудностите са преодолими. Не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се наложи да се занимавате със служебни проблеми, които са породени от грешка на ваш колега, но е бързо поправима и проблема - решим. Не реагирайте болезнено на критичните забележки, които не са насочени към вас и се примирете с поставената ви задача, защото ще ви помогне да блеснете с възможностите си. От сутринта ви е обзела ревност без причина. У вас са се загнездили  съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

КОЗИРОГ

Днес сте в добро настроение. Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и се подгответе добре, като отново проверите правилността на намеренията си, за старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверете отново счетоводните си документи. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

ВОДОЛЕЙ

Подкрепете роднините си в намерението им да започват собствен бизнес, но само ако сте финансово стабилни и ако сте убедени, че са годни да го развиват и не се очертава провал и за тях и за вас. Не давайте заем, при липса на свободни пари. Постарайте се да отхвърлите задълженията си до обед и да си дадете почивка след това. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието за сексуални удоволствия.

РИБИ

Предстои ви труден ден. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за разрешаване на личните ви проблеми. Разрешаване и на служебни проблеми ще ви изнерви до обед. Отложете деловите срещи и разговори, защото няма да сте достатъчно концентрирани и може да допуснете грешки. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (886) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1455) 26%
Иван Тотев (1494) 26%
Здравко Димитров (487) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: