ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Годежът на Деси Тенекеджиева бил фалшив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 02.01.2023Коментари (2)14320
©
Актрисата Деси Тенекеджиева обърка познати и непознати в социалните мрежи със снимки и "пояснение“ към тях: "Казах … "Да“ по време на постпродукцията в Лондон на своя филм "The Wheels of Heaven“. Сцената с пръстена между Мария и Виктор“. Това написа продуцентката към две снимки, на едната от които британският кинорежисьор Бен Чарлз Едуардс й слага пръстен. А постовете под публикацията, които наброяват близо 400, варираха от "Честито!“, "Бъдете щастливи!“ до "Това истинско ли е или за филма?“, пише в. “Галерия".

По наблюдателните забелязаха, че пръстенът не е диамантен, а под постовете на Деси и Бен има хаштаг jelibon (желибон), което предполага, че годеж най-вероятно няма, а това е шега, свързана с филма им. Отзад на екраните се вижда подобна сцена, в която Деси, в ролята на Мария, показва годежен пръстен на екранния Виктор (Гари Стреч). Така че най-вероятно поставянето на годежния пръстен от Бен на ръката на актрисата, е свързано с филма, на който и двамата са автори на идеята и историята в него. Настоящата драма трилър е изпълнена с напрежение, но и с фин английски хумор.

Продуцентката, която от години живее в Лондон, а напоследък и в Лос Анджелис, винаги е била много потайна относно личния си живот и никога не е коментирала нито една от връзките си, след загубата на съпруга си Стоян Камбарев. Дори по време на публично известните й любови с Миро и Васил Петров, Деси е отказвала всякакъв коментар. За последно в България тя беше емоционално обвързана с рекламния бос и меценат Николай Неделчев, след което замина за Лондон.

Инстаграм профилите и на Деси, и на Бен са пълни с техни общи снимки, на които определено демонстрират близост. Но дали ще стигнат до сватба, на която ще кумува Мики Рурк, както предположиха повечето български медии, тепърва ще научим. В Лондон живее и синът на Деси и Стоян Камбарев – Йосиф. С много чувство за хумор актрисата нарича сина си "брат ми“, защото не може да се отрече, че тя сякаш е замръзнала във времето. А той вече е прекрасен млад мъж, поел по своя път, който е далеч от изкуството, макар да е бил добър художник като малък. Йосиф е магистър по мениджмънт и финанси и работи в голяма английска компания.

Иначе лентата на Деси "Тhe Wheels of  Heaven“ вече официално е обявен от най-престижните световни кино медии. Там тя споделя, че е преживяла вълнуващ процес. "Достъпът до множество невероятни локации не само в моята родна България, но и в Лос Анджелис и Лондон, ще донесе на филма ни глобална аудитория. Визията на Бен Чарлз Едуардс е завладяваща, а актьорският състав и целия ни екип са изключителни. Операторът ни Денис Маден е истински магьосник! Също така съм развълнувана, че продължавам мисията си да представям три поколения български актьори на световната кино сцена, а това, че имаме легендата Мики Рурк в една от ключовите роли, е наша сбъдната мечта“.

Бен Чарлз Едуардс признава, че за лентата се е вдъхновил от любимия си роман на Марк Твен – "Тайнственият непознат“ и разглежда дуализма между "доброто“ и "злото“. "Това е нашето любовно писмо към Дявола“ ,допълва той.

Сценарият е на Майк Шилиам, а продуцент е Деси Тенекеджиева и новата й компания Black Sea Film. Ко-продуцент е голямата независима компания от Великобритания – Goldfinch. Сред изпълнителните продуценти освен Тенекеджиева и Бен Чарлз Едуардс, са още Гари Стреч, Нели Беширова и Фил Макензи.

Световни артисти като Мики Рурк, Гари Стреч, Джеф Бел, както и Сейди Фрост, Лий Райън и Ники Уилан участват в лентата начело с младите български актьори Елеонора Иванова и Димитър Николов. Деси също влиза в една от водещите роли, което е поредното й превъплъщение. Зад гърба си тя има изключително впечатляваща международна филмова кариера. Участвала е в над 40 чуждестранни кинопродукции, за някои от които има номинации и награди.

Успоредно със сериозната си работа по завършването на филма,  Деси Тенекеджиева, не обръща гръб и на музиката – "Коледна приказка“ е концертът-спектакъл, създаден от нея и маестро Йордан Камджалов, обявен за един от тримата топ диригенти от своето поколение. Поради огромния интерес на 28 и 29 декември й предстоят не два, а три концерта в Държавната опера във Варна. Те са от 19 часа, а извънредния трети спектакъл на 29 декември от 17 часа. Почитателите на класическата музика ще чуят изпълненията на младите лауреати на Фондациите "Камджалов“ и "Стоян Камбарев“, която подкрепя сериозно млади таланти и е създадена преди 14 години в памет на култовия театрален режисьор и съпруг на Деси Тенекеджиева.

Деси е създател и на поредната блестяща идея на Фондацията, а именно Коледната благотворителна и Екологична кампания  "Елхи на таланта“, която се превърна в традиция и за четвърта година радва столичани пред НДК. Светлините на прекрасните живи елхи бяха запалени на 1 декември и ще греят два месеца, а напролет ще бъдат засадени в Гората на таланта, в която вече има 100 зелени дръвчета.


Още по темата: общо новини по темата: 341
06.12.2023 »
01.12.2023 »
12.11.2023 »
16.01.2023 »
16.01.2023 »
11.01.2023 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.01.2023 г.
0
 
 
Тоя крокодил няма кой да излъже
Aнонимен
на 02.01.2023 г.
0
 
 
Аман от тази грозотия, колко ви плаща да плашите хората с нея?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: