ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ефбет – виртуални игри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 26.10.2022Коментари (0)984
©
Виртуален футбол

Efbet.com добави нова опция, наречена Виртуален футбол, в края на 2015 г. Подобно на повечето уебсайтове в този бранш, Euro Football Limited се погрижи за всички фенове на виртуалните спортове, по-конкретно на виртуалния футбол, за да могат те да усетят вълнението от залагането на такива игри. Основната разлика между виртуалните футболни мачове и обикновените срещи е, че те имат две полувремена, всяко с продължителност от една минута и тридесет секунди, по време на които Ви се предлагат различни откъси от срещи.

Във виртуалните спортове резултатите от мачовете се определят от софтуер и доста често фаворитите в крайна сметка губят, а аутсайдерите излизат начело. Предимствата на този вид залози включват възможността да залагате на резултата, хендикап, под/над головете, точен резултат и много други пазари. Срещата приключва за три минути, така че няма да Ви се налага да чакате 90 минути, в допълнение към тези екстри. Играчите имат шанс да спечелят много изненади с високи коефициенти, когато играят виртуални спортове, и по-специално футбол.

От друга страна, това може да Ви изкуши да правите глупави залози и да Ви изложи на възможността да загубите по-голямата част или всичките си пари. Възможността за виртуален футбол може да засити дори и най-ирационалните залагащи, като им осигури отлични коефициенти и високи нива на адреналин при играта в efbet казино игри безплатно.

Онлайн тенис

Тенис мачовете са ново допълнение към виртуалните спортове на Efbet. Автоматично генерираните тенис състезания включват добре познатите от реалните тенис мачове осминафинали, четвъртфинали и полуфинални кръгове до финала. Всяка среща с продължителност 3:30 минути се излъчва, макар и не цялата. Можете да гледате само определени части, а системата Ви насочва към резултатите от различните сетове.

Има почти идентични възможности за залагане като тези при действителните тенис мачове. Можете да залагате на резултата, на сета или на мача. Освен това можете да залагате на резултата, на под/над или на нечетен/четен резултат.

В прозореца с излъчване на живо има информация за предстоящите мачове и опция за залагане за текущия тенис мач. Има данни за тези, които преминават в по-късните етапи на турнира. Шансовете са отлични, особено ако харесвате пробиви на сервис или връщане на пробиви.

Виртуален Еврокъп

Това е най-новото виртуално състезание, което беше добавено в сайта на Efbet. Футболните мачове от компютърно генерираният Еврошампионат са достъпни за залагане. Тук можете да залагате на отбори от различни групи, точно както в истинската Европейска купа. Пазарите са забележително сходни с тези от футболните мачове. Тук можете да залагате на резултата, на първо и второ полувреме, на двоен шанс, на конкретни голове и на добре познатия азиатски хендикап.

Можете да видите коефициентите за различните оферти преди виртуалното излъчване. След всяко полувреме ще можете да проверявате текущата статистика на двата отбора, независимо един от друг. Пазарните коефициенти се показват след статистиката.

Съветваме Ви да играете във виртуалната Еврокупа, защото коефициентите са добри, особено ако обичате да играете за отбори аутсайдери или завръщащи се отбори. Изненади има по-често, отколкото в реалните футболни мачове.

Виртуален баскетбол

Тук можете да залагате на виртуален баскетбол, който се състои от четири сета, точно както при истинската баскетболна игра. Преди началото на играта има сегмент преди мача, а след края на играта разполагате с 20 секунди, за да гледате най-запомнящите се моменти от играта. Четирите сета, известни още като полувремена, са с обща продължителност 2:30 минути. Втората и третата част са разделени от 10-секундна почивка. Виртуалната игра се показва ясно, а звукът засилва напрежението.

Сезоните се сменят след приключването на всички кръгове от шампионата, точно както в истинския шампионат на НБА, и има отбори с известни имена. Ако резултатът е равен, се играе извънредно време. Цялата среща продължава 3:30 минути.

Можете да залагате на победителя, на сбора от точките, на победителите в полувремената или на добре познатия хендикап. Коефициентите на виртуалния баскетболен мач в Efbet са повече от високи, затова Ви съветваме да правите малки залози за евентуални изненади, защото те често се случват.

Надбягвания с коне

В този раздел от виртуалните спортове на Efbet можете да залагате на виртуални конни надбягвания, като преди всяко състезание разполагате с определено време (обикновено една минута), за да се запознаете с вида на пистата, имената на конете и тяхното моментно състояние. На разположение са и някои статистически данни от предишни класирания. Първоначалните коефициенти се показват в началото, а първите залози на конни надбягвания се правят след 30 секунди. Цялото състезание трае приблизително една минута и десет секунди. Стандартните опции за залози включват финалната тройка, финиширалите на първо и второ място, както и общия победител. При залози от този вид и при виртуалните спортове се препоръчва да залагате на аутсайдерите, тъй като те често печелят.

Състезания на хрътки онлайн

Съвсем ново допълнение към Efbet са състезанията с хрътки, които се вписват в раздела с изцяло онлайн състезания. Както преди, така и по време на надпреварата, разполагате с широка гама от възможности. Можете да проверите статистиката и здравословното състояние на всяко куче. Една от характерните особености на този вид залози е, че разполагате с определен прозорец от време, преди играта дори да започне. Самото състезание трае почти минута и десет секунди, а вие разполагате с около 30 секунди, за да направите своите залози. В тази дивизия изненадите също са много често срещани и не е необичайно слабо куче да победи фаворитите в залозите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1718) 16%
Спас Гърневски (1504) 14%
Д-р Иван Чомаков (1029) 10%
Славчо Атанасов (2790) 26%
Иван Тотев (2747) 26%
Здравко Димитров (932) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: