ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Efbet продължава да води в класациите за най-добър спонсор в хазартната индустрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 10.02.2021Коментари (0)2129
©
Не е тайна за никого, че спортът винаги партнира с букмейкърите по света. Този факт може да се забележи във всяка една страна и България не прави изключение. Защо обаче е необходимо това? Както се досещаме, всеки букмейкър може да предложи разнообразие от футболни първенства в своето портфолио. Ще открием налични предложения за Европа, за САЩ и дори за Азия, достатъчно е просто да потърсим малко по-подробно. Фактът е, че когато един оператор работи само на територията на една страна, той иска да подпомага спортната индустрия по няколко причини.

Колкото по-голям фактор има родният спорт, толкова повече се повишава и зрителският интерес, след това ще видим, че колкото по-голям става той, толкова по-сериозно е и желанието за спортни прогнози. Това, най-вероятно е и най-лесното възможно обяснение, с което мнозина ще се съгласят. Истината може да бъде малко по-различна, букмейкърите никога не са стояли далече от спорта и винаги са искали да създават по-добри условия за него. Най-често това става с помощта на спонсорство. Няма как да не забележим, че в момента родното първенство носи името на букмейкъра ефбет. Промяната се случи преди няколко години, а спокойно можем да забележим, че ръководството очевидно оставя положителна следа, след като дори световните медии оцениха родната лига по-високо, спрямо предишни години.

В какво се изразява помощта? С отпускането на по-сериозни финансови помощи за подобряването на материалната база, повишаването на качеството на заснемане, както и редицата други фактори. Освен това можем да забележим, че именно този оператор предлага и възможност за привлекателни залози, както и възможност да гледаме родното първенство директно от платформата на оператора. Бихме могли да говорим много за оператора, но анализаторите ще покажат всичко, което трябва да знаете за Efbet до най-малката подробност. Избирайки именно този оператор, трябва да знаем, че подпомагаме и родния спорт, а освен това ще забележим, че букмейкърът предлага и сериозни бонуси за онези, които правят залози именно на родните дербита. Към този момент ще открием, че отбори като Берое, Арда Кърджали, Локо Пловдив, Монтана и още много други. Впрочем вниманието продължава и към втора и трета дивизия, където дербитата никога не са спирали и макар често футболистите там да остават без внимание, местните фенове ще признаят, че битката всеки сезон може да се конкурира и с основното първенство.

Ако трябва да говорим за цифри, този бранд е инвестирал около 25 милиона лева и има около 150 подписани договора. Финансовото подпомагане не се изразява само за футбол, но и за баскетбол, волейбол и други популярни дисциплини. Ще открием логото на този оператор дори в кану-каяка, фехтовката и родната федерация по бокс. Практически можем да бъдем сигурни, че ако един тим или атлет покаже резултати, той много лесно ще получи и подкрепа.

Няма как да се изненадваме от тези факти, все пак говорим за български бранд с международно присъствие на пазара, поставил традициите в тази индустрия и все по-често привличащ вниманието и на играчи от чужбина. Както ще открием и редица други спонсорства между букмейкъри и отбори в чужбина, така ще забележим, че и тук традицията е спазена. А и след като играта извлича дивиденти и всички печелят, това партньорство най-вероятно трябва да продължи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: