ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия увеличава приходите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:42 / 10.01.2022Коментари (0)7477
©
Дневен хороскоп за 10.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пред вас е идеален ден, за да обмислите и осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Ще разрешите отдавна притесняващ ви проблем и ще направите поредната крачка към себеизява, която ви обещава скок към нов професионален връх. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. 

ТЕЛЕЦ 

Бъдете внимателни при пътуване, особено ако сте изнервени и сте зад волана. Не допускайте да ви обземе лошо настроение, ако се налага до края на работния ден да се справите с допълнителни служебни задачи. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Настроението ви е променливо и заради ваши стресове и притеснения. Неочакван приоритет може да наруши вашата предварително подготвена програма за деня. На работното си място не отлагайте срещите и разговорите си, защото сте в състояние да впечатлите околните, въпреки собствената ви неувереност. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

РАК

Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници. Необходимо ви е усамотяване и анализ на постигнатото в професионален план, за да сте наясно какво е редно да промените. Предпазвайте се от разпиляване и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

ЛЪВ

С лекота организирате хората около себе си. Работата заедно с вашите колеги и подчинени ще ви донесе добри приходи и всеобщо одобрение. Ще се наложи да се заемете спешно с ремонт в дома си, заради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате, само бъдете предпазливи. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. 

ДЕВА

Проявете твърдост в поведението си без значение с какво се занимавате, особено ако сте на ръководна позиция и не допускайте да ви ласкаят и използват. Ще спечелите пари, които ви позволяват да пътувате. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Обмислете в детайли новите предложения за работа, ако са ви поднесени днес, дори и да са свързани с промяна на работното място. Не бързайте да давате съгласие. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. При проблеми и разправии причината е във вашата негативна нагласа към всички. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Не взимайте необмислени решения, които са във ваша вреда. Неприятели се опитват да ви навредят, но няма да постигнат целите си. Обърнете внимание на бизнеса си. Денят е добър за ремонтни работи в затворени помещения, за обновяване на офиса или дома ви. Ще успеете да организирате с неподозирана лекота работа с вашите колеги. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

СТРЕЛЕЦ

За да се справите със задачите си, подхождайте отговорно към тях и не се разсейвайте. Ако посещавате шофьорски курс, отложете урока си в този ден, защото сте разсеяни и не внимавате, а и рискувате да си създадете проблеми. Идеите ви, свързани с вашата работа, ще бъдат приети и подкрепени. Ще ви осигурят условия да ги реализирате. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви. 

КОЗИРОГ 

Увеличете приходите си и не се колебайте да проведете разговорите, които ви носят полза. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. Не канете колегите си на ресторант, за да им поднесете идеите си, защото може да кажете повече от допустимото. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте ината си и отхвърлете служебните си задачи. Престанете да си внушавате неуспехи, само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ. Оценката, която ще получите е от значение за стабилизиране на материалното ви състояние. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини, която не бива да отказвате с агресия и обидни реплики. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани. 

РИБИ

Имате възможност да спечелите от търговски сделки и решение за инвестиции в краткосрочни проекти. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на вашата търговска дейност, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1457) 26%
Иван Тотев (1495) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: