ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия успява с лекота, друга претърпява срив в семейните отношения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 25.08.2020Коментари (0)3402
©
Дневен хороскоп за вторник, 25 август, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Трудно ви е да сте перфектни в отношенията си, въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задължения. Не избързвайте и не критикувайте. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Налага се да промените плановете си, защото напрежението около вас ви пречи да постигнете успех. Не взимайте важни решения, ако не успявате да сте задълбочени и разсъдливи. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат, но не поддавайте, ако може да имат неизпълними искания в замяна. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда. Разправиите с брачния или интимен партньор ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение. 

БЛИЗНАЦИ

За пореден път сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, с които се справяте успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество. Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс. 

РАК

Не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете  неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си. 

ЛЪВ

Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви, защото се налага да отхвърляте чужди задължения, които някой е изоставил, и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не може да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви. След работа направете планираните покупки за дома. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта. 

ДЕВА

Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби заради инатливо нежелание да видите дебнещите опасности в договорите, които подписвате. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред опасността партньора ви да седне на чашка с колеги или приятели. 

ВЕЗНИ

Анализирайте постигнато в изминалите дни, защото равносметката за месеца ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ, ако се налага да приемете повече задачи. Бъдете разумни, за  да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си. Каквото и да се случва не се гневете. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски каприз. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени. 

СКОРПИОН

Не взимайте важни решения и не поемайте сериозни делови обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили. 

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знаете какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. Пазете в тайна своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст. 

КОЗИРОГ

Налага се да се справяте с неприятности, заради поредните интриги на вашето работно място. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Пред вас е ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

РИБИ

Неприятностите ви ще започнат от сутринта и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел или най-важната си задача за деня и не допускайте грешки. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 601
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Мигранти и бежанци
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: