ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия трябва да възстанови прекъснати отношения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 06.07.2021Коментари (0)8685
©
Дневен хороскоп за 06.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Не се нагърбвайте с непосилни задачи. Бъдете предпазливи, за да избегнете трудностите, породени от ваши грешки. Внимавайте с новите запознанства и неочакваните срещи, защото ви е трудно да  прецените хората правилно и бързо и да отсеете полезните. Силни емоции ще окажат влияние на настроението ви. Не контактувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра, които са посели у вас, са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

ТЕЛЕЦ

Заради чужди грешки, които, въпреки нежеланието си, сте длъжни да поправите, след като никой не ви иска съгласието и не ви пита дали имате знания и сте компетентни, се бави постигането на вашата цел за този ден. Не се ядосвайте, а помогнете на колегите си да се справят. Ако сте предпазливи с обещанията, въпреки трудностите, които имате сили да преодолявате с лекота, успехът е с вас. Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

БЛИЗНАЦИ

Трудностите, които блокират работата ви до обед са преодолими. Запазете спокойствие и не си създавайте сами притеснения. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пътувайте, за да си спестите излишни разходи. Добре е да възстановите прекъснатите отношения с хора, на които държите, но сте се отдалечили поради неизвестни причини. Говорете с тях и изяснете недоразумението.  Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения. 

РАК

Целия ден ви носи успех, но може да е помрачен заради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. Ще усложните отношенията си с вашите колеги. Срещите ви са неуспешни, по-добре е да ги отложите, вместо да съжалявате, че нищо не сте постигнали. Съветът ми е на работното място да не спорите. Агресивното поведение не е начин да докажете правотата си. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

ЛЪВ

До обед проведете важните разговори и срещи. Денят е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Уговорете и подгответе документите по финансиране, уговорено с партньори. На работното място се справяте отлично. Съветът ми е да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите провалите. Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор. Не пропускайте сексуалните мигове. 

ДЕВА

Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите ви са виновни. Не пропускайте шансът си да работите и да постигнете материални успехи. Ще ви зарадва професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на вашите колеги. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

ВЕЗНИ

Отредено ви е да изживеете неочакван професионален успех и да се окажете на поредния връх в кариерата си, но дали ще го сторите зависи от вашия личен избор. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи дава добри резултати. Забранено ви е да уреждате кредити или заеми за собствен бизнес и за ремонти у дома. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

СКОРПИОН

Денят ви обещава успехи на работното място, дори и ако се чувствате неуверени във вашите възможности, плод на ваши самовнушения. Ще получите признание не само от страна на колегите си, а и от поставилите ви задачата. Въведете ред в служебна и най-вече в счетоводната си документация. Не подписвайте непроверени финансови документи. Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и активни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви успешен ден. На работното място наложете мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Не налагайте правилата си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия. Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.

КОЗИРОГ

Склонни сте да спорите, дори и инатливо, но не винаги сте в правото си и затова вашите колеги ви принуждават да отстоявате принципите си. Не рискувайте и не се обвързвайте със задачи, които няма как да завършите в срок. Приемете предложената помощ. Заради финансовите си успехи и приходите, за които научавате в днешния ден, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с лъжи, клевети и опит за измама. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията ви носят успех, ако сте ги обмислили и сте получили одобрението на вашите колеги. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Преценете дали си заслужава повторното ви сближаване със стари делови партньори или приятели. На работното си място  се справяте още до обед успешно със задачите си.  Проявете щедрост към този, който ви моли за заем, ако прецените, че няма да нарушите материалната си стабилност. Ще се наложи да промените плановете си за деня, но не бива да се безпокоите. Денят е идеален са сключване на брак, както и за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (890) 16%
Спас Гърневски (804) 14%
Д-р Иван Чомаков (548) 10%
Славчо Атанасов (1470) 26%
Иван Тотев (1503) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: