ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия с лекота се справя с трудностите, друга се заема със семейни задължения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 11.09.2020Коментари (0)4016
©
Дневен хороскоп за петък, 11 септември, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За мнозина от вас денят изисква да помислите как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място.  Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост. Търсете най-доброто решение, за да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от колегите си, за да не пропилеете шанса си за успех. Не пътувайте. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ 

Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Конфликт на работното място е причината за възникналата необходимостта да разрешите наболели проблеми, от които до този момент нарочно бягахте. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в празничния ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ 

Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай.  Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

РАК

Имате възможност да проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на заниманията си на работното място. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Радвате  се на дългоочаквани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в задачите си и ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Разрешаването на текущи делови проблеми ви носи удовлетворение и ви дава възможност да живеете спокойно. Вечерта се усамотете и помислете какво се случва живота ви.  Личните ви отношения са проблемни. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ДЕВА

Най-накрая преодолявате безкрайните съмнения, свързани с вашите умения, които таите  в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Началото на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на съвместна дейност. От вас зависи да сте сговорчиви, да сте прибирате навреме за вечеря и да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена. 

ВЕЗНИ

Всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте и вредите на здравето и на отношенията си, защото забравяте за сте повече време с вашите близки. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

СКОРПИОН

Денят е напрегнат. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Звездите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас днес не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Или някой й го е подшушнал или ви е сте дали повод за съмнения. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

СТРЕЛЕЦ

Активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии. Не се доверявайте на съвети от случайни хора. Не се поддавайте на емоцията. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага ще сте готови да предприемете крачка към смяна на работата си. Оценете вашите реални шансове, за да не се провалите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите делови задължения. Ще платите висока цена, ако сте допускали сериозни грешки и не сте ги поправили. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

ВОДОЛЕЙ

За вас е удоволствие на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, но не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, защото и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте полезните промени в живота си. Бъдете готови за активна и упорита работа, ако искате да изявите вашите възможности. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

РИБИ

От сутринта сте напрегнати и разочаровани заради забавянето на важна среща, която ще обърка плановете ви. Приемете спокойно ставащото, защото може да се окаже във ваша полза. Не пътувайте. Следобед проведете спокойно и без агресия планираната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: