ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия с лекота постига целите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:33 / 08.10.2020Коментари (0)3136
©
Дневен хороскоп за 8.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Денят не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив.

ТЕЛЕЦ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати за вас, но въпреки това сте се заредили с търпение. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. 

БЛИЗНАЦИ

Не ви липсва желание за работа, въпреки че се опитват да ви пречат. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях и пригответе вкусна вечеря. Отдайте заслуженото внимание на любимия си.

РАК 

Днес сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път, без да сте предупредили половинката си, ако сте семейни и имате деца. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да върнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор.

ЛЪВ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на неизвестно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие. Сутринта сте спорили за планирано гостуване. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие от вашите близки.

ДЕВА 

Денят ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте на околните само тази информация, която е лесно смилаема, дори и от лаиците. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. 

ВЕЗНИ

Въпреки че сте обидени на близките си, сутринта си наложете търпение и въздържаност. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи с приоритет, за да не ви налагат преди края на годината. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов, ако сте семейни и щастливи. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите.

СКОРПИОН

Вашият новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви, стига да го поднесете подобаващо и без агресия. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Колкото и да сте самоуверени и сигурни в чувствата си, се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.  

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако сте зад волана. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори, за които не сте подготвени. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. 

КОЗИРОГ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, за да няма злонамерени подмятания колко са ви помогнали. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме, което ще ги ядоса и отдалечи.

ВОДОЛЕЙ

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки че чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите, породени от решими проблеми, свързани с домакинството, което пренебрегвате. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Избягвайте срещите и запознанствата. Внимавайте, защото  в заблудата си, че са коректни бъдещи партньори и ще работите в хармония, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, за да избегнете разочарованията. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете навреме, заради нечия покана. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада.


Още по темата: общо новини по темата: 603
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1546) 16%
Спас Гърневски (1342) 14%
Д-р Иван Чомаков (917) 10%
Славчо Атанасов (2481) 26%
Иван Тотев (2454) 26%
Здравко Димитров (834) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: