ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия получава неочаквана помощ днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 08.11.2020Коментари (0)4150
©
Дневен хороскоп за 08.11, неделя, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте проблеми в деловите отношения, въпреки че и в почивния ден сте настроени борбено и сте готови да побеждавате. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, за да избегнете провал и забавяне на начинанията ви. Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Най-добре е в почивния си ден да обогатите познанията си в нова професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Днес не бива да ви взимат от дома с кола за работа. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате, защото сте допуснали да плъзнат клюки за ваш флирт.  Докажете й, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

БЛИЗНАЦИ

Днес, въпреки че имате възможност да си почивате сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да си свободите целия ден, дори и ако говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте, за да избегнете проблеми заради вашата заядливост. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака, може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

РАК

Успехът и днес, въпреки че денят е почивен, е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си в този ден. Имате възможност да общувате с деловите си партньори на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за вечеря и раздумка със семейството или приятели. Вече сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Днес имате възможност да направите първата крачка към тази промяна. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ЛЪВ

В почивния ден, независимо че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и правите и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, за да ви подкрепят. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки всичко красиво в личния ви живот се пазете от интриганти.

ДЕВА

Деловите разговори са неуспешни, ако ги провеждате в почивния ден и говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

ВЕЗНИ

Не се притеснявайте в почивния ден от нечии подмолни и привидно вредни действия, защото, въпреки че не го осъзнавате, са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми, въпреки натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. 

СКОРПИОН

Подгответе се за досадни разговори, но не бива да се притеснявате от тях. Справяте се отлично с работата си, а ако в почивния ден уговорите срещи с ваши колеги, с които имате общи делови планове по бъдещи проекти, ще си оправите настроението. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие сте изкушени от нови запознанства, без причина, но така сте си наумили за да докажете на обкръжението си, че имате още възможности. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при първа среща, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Блокирайте опитите на ваши приятели точно днес, когато имате лични уговорки, да отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

КОЗИРОГ

В този почивен ден противоречията са породени от трудности, но от странични хора, които дори не са ваши колеги или познати. Ако имате натовареност, избягвайте  разправиите с колегите и безпричинните спорове. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.  Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте се прибрали навреме и сте си у дома в почивния си ден, се отдайте на приятна раздума с вашите близки или със съседите ви, на отмора  и развлечение. На работното място сте се справили отлично в този ден ден. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

РИБИ

Ако в днешния почивен ден успеете да си осигурите подкрепата на околните - у дома и на работното място, ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте, но се чувствате изморени. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите колеги. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1458) 26%
Иван Тотев (1495) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: