ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия отново е в центъра на интригите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 07.06.2021Коментари (0)2907
©
Дневен хороскоп за 07.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Сутринта сте орисани да успявате, ако не пропилеете деня си в бездействие. Следобед не се заемайте със сериозни и отговорни служебни задачи. Не е изключено поради независещи от вас фактори да претърпите загуби. Склонни сте към непредпазливост. Денят ви дава възможност да поставите ново начало и да обмислите промяна на дейността си, но с разума си, без емоция, заради ретроградния Меркурий. Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги привличайте прибързано в сексуална връзка.

ТЕЛЕЦ

Сутринта се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очаква ви финансов успех, ако, въпреки ретроградния Меркурий успеете да завършите в деня започната от вас работа. Искате да споделите впечатленията си и да обсъдите съмненията си с вашите колеги, но рискувате сами да си създадете проблеми. По-добре е да се допитате до ваши приятели. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимната си половинка в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Откажете се от търговските сделки и от обсъждане на планираните финансови операции, защото Меркурий е ретрограден. Неуспехът ви е породен от сериозни затруднения на работното място, чието преодоляване ви носи успех. Направете така, че да докажете умението си да се справяте с трудностите. Следобед сте склонни да спорите, въпреки че нямате повод да се противопоставяте на колегите си. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате старата ви връзка и появилата се възможност за бъдеща. Не наранявайте интимната си половинка с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето. 

РАК

Постарайте се да оцените добрите възможности, които ви предлага този ден. Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. Ще завършите благополучно започнатите служебни задачи. Преодолявате с лекота възникналите трудности, въпреки ретроградния Меркурий. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото точно в този ден сте отишли на кафе с делови партньори, с което сте събудили ревността на половинката си, която не ви е повярвала. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да мъстите за съмненията. 

ЛЪВ

До обед сте подложени на неочаквани и неблагоприятни промени. Не създавайте трудности на работното си място, заради ненужен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си. Следобед Съдбата ще обърне събитията в професионалния ви живот във ваша полза, въпреки че Меркурий е ретрограден. Ако ви предложат пътуване, което трябва да осъществите в следващите дни, приемете, защото ви носи успехи. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията ви, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ДЕВА

Ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати днес. Дългоочаквана среща е гаранция за постигане на поставените цели, въпреки ретроградния Меркурий. Денят позволява да поговорите с партньорите си за предстоящо за влагане на пари в доходен бизнес или за регистриране на фирма. Не предприемайте тази крачка сами, а потърсете добър адвокат. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

ВЕЗНИ

Предстои ви благоприятен ден, свързан и с професионални успехи. Не отказвайте да обмислите предложенията за работа, свързани с промяна на работното място, но без крайни решения заради ретроградния Меркурий. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите, ако не повишавате тон. Бъдете умерени във всичко, което искате да предприемете. Предпазвайте се от загуби. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ. 

СКОРПИОН

Дайте изява на всичките си интелектуални възможностите си и наберете скорост за скок към нов връх в професионално отношение, за да го стигнете след като Меркурий приключи ретроградното си движение. Време е да помислите за бъдещите си намерения. Решите ли да търсите нова работа, започнете от днес да се оглеждате за евентуалните възможности. В личните отношения също сте нестабилни. Проблемите са породени от ваши грешки. Отново рискувате да изневерите. Ако изневярата не стане явна -добре, но няма да ви се размине, ако си позволите сексуален контакт.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови неуспехи, породени от трудности на работното място, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате. Ще се наложи да коригирате бъдещите си планове, налага го и все още ретроградното движение на Меркурий. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден и дори може да е завинаги.

КОЗИРОГ

Разчитайте на личният си чар и на умението си да общувате въпреки ретроградния Меркурий. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и стабилизирайте заеманото обществено положение. Не пътувайте. Заради проява на упорство при опит да наложите мнението си, или на инат ще си създадете проблеми на работното място. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да постигнете материални успехи, въпреки че няма да е ви е много лесно заради забраните на ретроградния Меркурий. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете контактите си и безсмислените разговори с вашите колеги, за да не ви пречат. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да поставите началото на нова дейност. Обмислете отново плановете си. Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

РИБИ

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате и дайте оценка за изпълнените и чакащи да ги отхвърлите задачи. Неочакван обрат на събитията може да се окаже във ваша вреда защото Меркурий е още ретрограден. Конфликтът на работното място е по ваша вина. Ако се заредите с решителност и не разчитате на късмета си, ако не загубите търпение успявате да се справите с трудностите. Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: