ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия оставя личните отношения на заден план за сметка на професионалните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 16.09.2020Коментари (0)3875
©
Дневен хороскоп за 16.09, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В този ден са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви отнемат много сили и ценно време, но няма как да ги избегнете. Необходимостта да получите на всяка цента признание, ще ви създаде много проблеми. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес сте в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимо. Разумът и интуицията ви помагат в сложна ситуация на работното място. Не е изключено да получите финансова подкрепа, ако се заредите със  смелост и търпение. Успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, но спокойно и без прибързани думи и действия. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Този ден обещава да е спокоен и творчески, ако се съобразите със ставащото и сте гъвкави според ситуацията, а вие го умеете. Работете активно. Разговорите с делови партньори преценявайте в дълбочина, защото могат да се окажат неочаквано разочароващи. Избегнете неприятностите, породени от неочаквани събития. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РАК

Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от неволно допуснати грешки и от нежеланието ви да приемете съветите от страна на колегите си. Трудностите са преодолими, ако признаете вината си за ставащото на работното място и поемете своите отговорности, за да получите помощ от вашите колеги, а началниците ви да проявят разбиране. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ЛЪВ

Сутринта не е изключено, въпреки нежеланието ви, да изяснявате отношенията си на работното място. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ви следват не само в този ден, а и през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите задължения на работното си място. Не прехвърляйте задачите  на колегите си. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

ДЕВА

Грешки, които не сте забелязали или сте пренебрегнали може да се превърнат в сериозна пречка на пътя ви към поредната цел. На вашето работно място ще се окажете в центъра на конфликт, от които ще се изнервите допълнително. Не правете планове за пътувания и за финансови инвестиции. Рискувате да претърпите загуби. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Опитвате се да блеснете с уникалните си идеи на работното място, но може да не бъдат приети и да чуете иронични подмятания. Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание. Проведете среща с тях, а ако сте на ръководен пост  и успеете да се организирате говорете и с вашите подчинени. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат, но това е част от намерението ви да създадете семейство и да сте отговорни. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. 

СКОРПИОН

Упоритостта ще ви бъде полезна на работното място и ще ви зарадват похвали и признание. Притежавате завидна трудоспособност и както винаги отхвърляте много задачи за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача, не се оглеждайте за трудности, а пристъпете към действие веднага. Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали. По-добре е всеки да търси своето ново щастие, вместо да продължават агонията в съвместния си живот.

СТРЕЛЕЦ

Предупреждавам ви да не влагате излишни надежди, че ще постигнете целите си на работното място. Контролирайте емоциите си. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си. Овладейте емоцията си ако се опитват да омаловажават вашата работа. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования заради вашето поведение и несговорчивост. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

Не се концентрирайте върху проблемите си на работното място, защото бързо ще се справите с тях в днешния ден. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни. Оптимизмът и мнението, че всичко ще се разреши във ваша полза могат да попречат да видите възможните удари отстрани. Предстоят ви разправии  у дома, но все заради странични проблеми, които странно защо постоянно пресичат личния ви живот. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Сексът ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

ВОДОЛЕЙ

Пътувайте и не забравяйте да подкрепите колегите си. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми и не ги превръщайте в драма, за да осъществите деловите срещи и разговори, които ви дават възможност за нов професионален скок. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РИБИ

Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, за да не съжалявате. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви пречат за правилната оценка на ситуацията. Освободете се от тях на всяка цена. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си, но помощта ви е важна и за вас самите. Интимните мигове трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: