ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една зодия да пази тайните си по-добре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 26.07.2021Коментари (0)8498
©
Дневен хороскоп за 26.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пътуванията, планирани за този ден са успешни. не бива да ги отлагате. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си на работното си място, дори и да не ви се занимава с вашите заядливи колеги. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправия между колеги, която не ви засяга. Не защитавайте колега, без да сте помолени за това, дори и ако ви е приятел. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас.

БЛИЗНАЦИ

Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите планове за покупки, още по-малко за инвестиции, особено в странични проекти. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подготвяйте договори, особено ако са свързани с банкови и финансови институции, за да избегнете загубите. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

РАК

Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи. Не позволявайте да ви напуска чувството за себесъхранение. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

ЛЪВ

Не позволявайте емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност и извлечете ползата за себе си, която се крие в думите им. Ако сте търговци направете ревизия.  Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ДЕВА

Въпреки емоцията, която трудно сдържате, ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди  доверието им във вас. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

ВЕЗНИ

Очаквайте материални придобивки, които може да не са парични, но са ви необходими и ще ви зарадват. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех не се отвличайте с ненужни разговори с колегите. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

СКОРПИОН

Не проявявайте амбиция и не предприемайте професионални промени, ако не сте подготвени за неочакваности и нямате достатъчно знания. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи свързани с професионалното ви развитие. Типичната за вас импулсивност и променливост в чувствата може да ви навреди. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за реализация на желанията ви, но с търпение, такт и умереност. Ще  работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. Нищо няма да се получи и провалът в леглото ще ви депресира.

КОЗИРОГ

Изградете новите си планове, които ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от ненужни нови запознанства, дори и наложени ви насила, но водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят както от отговорното ви отношение към задълженията, които сте поели, така и от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили. Ако днес се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

РИБИ

Денят е идеален за завършване на вече започната работа, която е време да отчетете. Очакват ви големи положителни промени, за част от които може да се окажете неподготвени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициативност на работното място и настойчивост, ако идеите ви са печеливши. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1452) 26%
Иван Тотев (1490) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: