ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Драстична промяна в живота на една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:39 / 25.07.2020Коментари (0)6539
©
Дневен хороскоп за 25.07, събота, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

От сутринта в почивния ден сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите у околните, но е във ваша полза да е положително. Във ваша полза е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни. Денят не е добър за обявяване на годеж, или дата за сключване на брак скъпи дами. Направете го на следващия ден или на подходящ ден съгласно вашата дата. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото. 

ТЕЛЕЦ

Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние, въпреки че деня е почивен. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обед. Не взимайте спонтанни решения! Не пътувайте! Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден. Вечерта бъдете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

БЛИЗНАЦИ 

От сутринта в почивния ден създавате напрежение заради нежеланието ви да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. 

РАК 

Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани от вас разходи за ремонт, който може да ви загуби времето в почивния ден. В противен случай рискувате да не се справите с професионални си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислите новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-добре лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня. 

ЛЪВ

Денят е почивен и е добър за успешна творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги за следващата седмица или за другия месец. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това. 

ДЕВА

Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, въпреки че деня е почивен, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си. 

ВЕЗНИ

Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Плановете ви за почивния ден се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

СКОРПИОН

До обед в почивния ден се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си.  Вечерта си останете у дома и въпреки че сте изморени от домакинската работа, вечеряйте и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие. 

СТРЕЛЕЦ

Отложете задачите си, ако в почивния ден са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място, заради закъснението ни и невъзможност да завършите започнатите задачи. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Ще блеснете с възможностите си в почивния ден и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати, заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. В семейството имате потребност всеки от вас поне за ден да си купи свободата и да се радва на простор за изява и действие. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми. Те не са част от тази свобода.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта в почивния ден се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие. 

РИБИ

Победете прекалената си чувствителност и склонността да се засягате, за да избегнете възможните финансови загуби в почивния ден. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи. Бъдете предпазливи при делови запознанства, особено ако нямате потребност да се обвързвате в нови отношения или в съдружие. Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: