ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Драмите в семейство Петканови нямат край! Лудият репортер изпадна в депресия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 16.01.2022Коментари (1)26238
©
В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел Петканов в началото на новата година. Той е все по-малко активен в социалната мрежа, като конкретната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия репортер сподели с аудиторията си, че в живота му в момента настъпват промени, но не уточни от какво естество са те.

"Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога", коментира Даниел.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10 % от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 г., пише "Уикенд“.

Според запознати в последно време Петканов отново имал дрязги със съпругата си Александра, затова и размишлявал толкова за смисъла на живота. Жена му също се подвизва като инфлуенсър и печели много повече от него, а това подтискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил удовлетворен нито в работата, нито в семейния си живот.

Преди три месеца съпрузите си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не е помогнала на Петканов да се почувства по-добре. Феновете им бяха категорични, че не са имали нужда от интервенцията, но пък манекенката открай време искаше да изпили гърбицата на обонятелния си орган. Именно тя навила навила и Лудия репортер да се подложи на операция, за да "преминат заедно през това изпитание". В мрежата се изляха много противоречиви коментари за новата визия на Петканови – основно негативни.

Не носът обаче, а зъбите са истинският проблем във визията на Даниел. Той самият неведнъж е споделял, че не харесва усмивката си и многократно е правил опити да я подобри при стоматолог. В момента водещият на "България търси талант" носи временен мост, защото се наложило зъболекарят да извади част от истинските му зъби, които били развалени. "Докато ги заменя с импланти, ще минат месеци", обяснявал е  риалити героят процеса на лечение.

Преди година и половина той се опита да направи и друга промяна във визията си. Петканов си присади коса в турска клиника, но не в същата, в която си оперира носа. Резултатите от процедурата обаче с днешна дата хич не са задоволителни. Разлика в прическата на Лудия репортер почти няма и темето му все така прозира под рядкото му окосмяване.

Всички тези визуални корекции обаче явно не са спомогнали за душевния мир на риалити героят. Хора от близкото му обркъжение твърдят, че през последните месеци той изпаднал в състояние на депресия. Тогава решил да направи добро дело и да започне благотворителна кампания. Помагайки на другите, Даниел се надявал да се почувства по-добре и да помогне и на себе си.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никой не се интересува от т. нар. "известно семейство"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: